onsdag 29. juli 2015

Sportstape apotek

For forebygging av eller behandling av idrettsskader, benyttes det ofte en sportstape eller en kinesiologitape som gir god støtte. Sportstape brukes også gjerne . Scansport sportstape 38mmx10m 1stk. Uelastisk slitesterk tekstil for god støtte. Oppgitte priser gjelder i nettbutikken.


Den gir også støtte for å bedre leddfunksjonen.

Mens vanlig sportstape er uelastisk og lite mobil, er kinesiologitape elastisk og gir fri bevegelighet. Jasper sportstape 10m x 8cm. En kraftig sportstape , som gir god støtte og stabilitet. En brun, uelastisk sportstape som gir sterk støtte og effektiv stabilisering av leddene ved høy.


Leukotape P 75cmx17m Sjekk tilgjengelighet i apotek. Få sportstape leveret lige til døren. Vi har et stort udvalg og vejleder omhyggeligt. Trykk på bildet for å zoome.


Kraftig sportstaape, rivbar.

Jo spurte jo de, men de var jo mongo, sa at sportstape var greit nok det, men kan jo ikke. Der får du ruller til prisen av en på sportsbutikk eller apotek ! Apotek Nettapotek fri frakt. Søg eventuelt rådgivning hos dit lokale apotek eller hos din læge.


Nogle af plastrene er til fugtig. Spesielt på tærne er det gjerne mer egnet med sportstape enn plaster. Nærum apotek arbejder for, at du går gladere ud end du kom ind. Men seriøst, noen ganger må man jo bruke det. Jeg gikk til apoteket med tro på at det er der man får god sportstape , men den holdt ikke en time . Her finner du de fleste typer muskelsalve, varmekrem, plaster, kinesiotape, sportstape , ispose og øvrige skademateriell.


Vi er dit lokale apotek , som du altid kan spørge til råds om medicin, lindring og pleje. Lett rivbar, sagtakket kant. Anbefaler for øvrig ikke å bruke gnagsårplaster (de i grønn boks du får kjøpt på apoteket ). De vil skrelle av med en gang du begynner å svette . Får kjøpt det på apoteket tror jeg. Handla online eller i butik.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af sportstape Andet sportsudstyr. Klik her og find den bedste pris nu!

Eg lurer derfor på om det er . En god sportstape kan forebygge skader i ankler og knær, og gi god støtte om du skulle komme til å tråkke over, forstue eller overbelaste . Jeg kjøpte det på apoteket , kostet ca kroner eller noe sånt. Og angående bruke av sportstape igjen, vær så god prøv- det er ikke særlig godt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg