tirsdag 7. juli 2015

Plantasjen frø

Grønnsaker, kryddere og blomster kan du så selv, og utvalget er veldig stort. Velg blant årets nyheter og gamle favoritter, og finn det som passer din egen . Plantasjen Online Popup leverer til adresser i Oslo. Vi kan åpne e-handel på flere områder i løpet av året.


Den beste sammensetningen av næring får du gjennom å variere mellom ulike typer frø. Spirer dyrker du enkelt i en spireboks som er laget .

Du finner flere forskjellige gressfrøblandinger som er tilpasset ulike behov og ønsker, slik at du kan få en plen som passer akkurat din hage. Sås direkte på vekstplassen i april–juni. Blandingen inneholder flere ulike sorter. Spire frø , spireblanding pikant - organic. Skyll frøene nøye før de får gro.


Gro på varm plass, 20–°C. Spirer kan oppbevares i kjøleskap i om lag en uke. På pakken står at forkulturen skal forgå fra mars-april ved grader.


Gress- frø - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Det norske hageselskap undersøkte nylig spireevnen til frø fra. Sogndal, for å laga materiale som skal brukast i den nye frø - plantasjen. Her er en liste over butikker som selger georgineknoller og georginefrø, og god informasjon om . Du kan kjøpe georginer som knoll eller frø. Tenkte jeg skulle prøve å så fuchsia.


Fuchsia Foxtrot fargablanding. Mimosa pudicarnrnAntall frø : stkrnrnHøyde: 25–cmrnrnBlomsterfarge: RosarnrnSåtid: Januar–desemberrnrnBlomstringstid: Juli– oktoberrnrnVokseplass: . Hei, hadde ett lite spm angående import av morning glory frø. Så lurer jeg på om de forsatt selges på plantasjen.


Målet er at plantasjen skal bli et viktig bidrag i frøforsyningen til juletrenæringen med norskprodusert frø basert på utvalg av elitetrær foretatt i . Leütens frø på nettet og sikkert hos mange andre. Vi selger alt afra frø og småplanter til større planter, busker og frukttrær. Forkultivering: Trykk frøene tynt mot fuktig såjord. Spirer langsomt, hold fuktig og dekk med plast.


Frø fra frøplantasjen har vært et viktig tilskudd til frø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg