fredag 10. juli 2015

Traktor med henger barn

Traktor for barn til norges lavest priser, billig! RollyToys Grønn traktor med grabb og tilhenger - plasthjul. Traktoren har også en henger slik at barnet kan kjøre rundt med fôr, eller bare bamsene sine. Du kan også velge en elektrisk traktor uten pedaler fra JOHN . Denne kjekke trøtraktoren er enkel å kjøre og styres med ratt, . Liten JD tråtraktor med henger for barn f.

Pakken inneholder både mini . Bonden synger Old MacDonald had a farm når du trykker på hodet. Hver plass på høylasset har et bilde av dyret som . John Deere tråtraktor med henger. Sammenlign tilbud på Barne traktor i kategorien Uteleker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste. Traktoren med figurer har flere forskjellige dyrelyder og melodier.


Vi har et stort utvalg av lastebiler og tøffe traktorer til barn som elsker å leke med store maskiner! Alexs Garage Leketraktor med Tilhenger. Henger kan vippes opp og ned.

RollyKid VALTRA traktor med tilhenger - RollyKid VALTRA traktor med tilhenger - en. I BRs nettbutikk finner alle traktorglade barn stilige leker fra JOHN DEERE . Klassisk og tradisjonell traktor med henger. Dette er en leke som faller i smak for både store og små barn , både jenter og gutter.


Gråtass tråtraktor med tilhenger. CE-godkjent og TÜV testet solid tråtraktor med henger. Massey Ferguson med tilhenger. Denne traktoren vil gi timers spilletid og det er egnet for barn mellom 1-år.


Stilig elektrisk leketraktor for barn i alderen 3-år. To kraftige batterier sikrer kjøretid opptil timer. Med hurtig lading sørger denne traktoren for mye moro! Minitraktor med henger for junior, men kan faktisk også brukes til noe fornuftig også for større barn. Nå kan junior få seg egen traktor med henger og gjøre . Fra Farm World-serien – Bevegelig . Traktoren kommer med en henger lastet med halm, og traktoren og hengeren.


Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. Schleich-figurene er alle detaljtro .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg