fredag 3. juli 2015

Fluesmekker elektrisk

Da er det praktisk med en elektrisk fluesmekker ! Batteridrevet insekts- og fluesmekker til bruk både inne og ute. Effektiv mot alle flygende insekter som mygg, veps og fluer, ved at de gis elektriske støt. Kompakt, robust og kvadratisk utforming som gjør det enkelt å stoppe insekter på vinduer og i hjørner.


NB:TRYKK HER FOR Å GÅ TIL DEN ORIGINALE SMEKKEREN. Ved første øyekast ser den ut som en liten billig tennis racket, men denne oppfinnelsen har en .

Hånd eller fot, velg din favorittform! Selges i assorterte farger. Elektrisk fluesmekke som drives av to AA-battierer (medfølger ikke). VAPONA ELEKTRISK FLUESMEKKER. Spesifikasjon: Beskrivelse: Vapona insektsmekker.


Kan brukes både inne og ute. Gir elektrisk støt til flygende . Fordelen ved en elektrisk fluesmekker frem for en alm. Fluesmekker er en innretning for å ta livet av fluer eller andre insekter.

Jeg syns det er litt lite futt i denne dingsen. Leste at man må zappe veps 3-ganger før de tar kvelden. Og hva er værre enn en veps? Dette er mannen sitt nyeste leketøy.


Men til hans store skuffelse, er det ikke en eneste flue eller veps her nå. Så da står han på verandaen og . Jeg har veldig mye ansiktshår, og det er jo ikke akkurat særlig pent. Har hatt det i mange år, men har alltid bare nappet det, og det har fungert . En elektrisk fluesmekker med nett, for lettere å treffe små insekter som mygg og knott. Electric Fly Swatter fører nemlig elektrisk strøm igjennom insektene du. For dag siden - Meget kraftig og effektiv fluesmekker.


Oppladbar som enkelt settes i stikkontakten. Tildtand: Ny Kan leveres i Sarpsborg, Fredriksta Råde og . Leveres i hendig bæreveske med håndtak og glidelås. Utvikler statisk elektrisitet. Trykk på knappen for å ta knekken på mygg og andre insekter. Støtet er kraftig nok til å sette de fleste insekter ut av spill.


Ikke farlig for mennesker.

AA-batterier 5V, ikke inkludert. Max Smekker elektrisk fluesmekker til salgs. Sjekk priser på test elektrisk fluesmekker. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp test elektrisk fluesmekker billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg