torsdag 30. juli 2015

Hvor lenge lever en bananflue

Kroppen er ofte lys brun, gjerne med en . Hvor kommer de fra, spør hun forskning. Så send svermen av bananfluer en varm tanke neste gang du har latt frukt ligge for lenge. Informasjon om bananfluer og hvordan du blir kvitt dem når de har slått seg ned i. Den har mange kallenavn, og fluen med det greske navnet Drosophila skaper hver høst irritasjon i mange . På virksomheder, hvor man arbejder med henkogning og syltning af .

Bananflue , eddikflue eller fruktflue. Ikke forveksle bananfluer med blomsterfluer: Slik blir du kvitt fluene som. Siden larvene klekkes i og lever av råtnende, gjærende matrester, . Denne sommeren har huset mitt blitt invadert av bananfluer. Det var lenge en gåte hvor de ynglet, helt til vi oppdaget at bagen som ble brukt til å. Jeg kjøpte bananfluer her på reptilfreaks. Larvene lever i gjærende emner som er i ferd med å brytes ne for eksempel råtnende frukt eller skvetter av øl og vin.


Vil du bli kvitt bananfluer , må du passe på å skylle bort alle øl-og vinslumpene. De lever av sopp i jorden og kan ligne litt på avstan men er ikke i nær slekt med bananfluene , opplyser Ekrem.

En række slægters larver lever i kødfulde svampe. De tiltrækkes også af fx marmelade, saftevan øl og vin. Hvis man har et glas saft til at stå natten . Disse bananfluene har okkupert hele kjøkkenet, og det virker på meg som at de bruker.


At det er der de lever er absolutt ingen umulighet! Fruktfluer, også kalt eddikfluer eller bananfluer , er små til å være fluer, bare – mm lange. Fruktfluer kan i private hjem neppe kalles skadedyr siden de lever av. I kompost eller der hvor store mengder poteter dumpes, kan det oppstå.


Sæson for bananfluer Om sommeren lever bananfluerne mest i det fri. Man er ofte tilbøjelig til at overse hvor lidt plads bananfluer behøver for at udvikle sig. Har du fått bananfluer , småfluer eller fruktfluer i huset. Har lenge lurt på hvor disse små luringene kommer fra, men en insektsfanger . Vi gir deg våre beste tips til hvordan du kan bli kvitt bananfluer. Hun-fluene legger egg i frukt og larvene lever av gjærceller som finnes i frukt.


Vi har sjekket med to matrådgivere hvor maten bør stå i kjøleskapet. Har du problem med bananflue , også kalt eddikflue eller fruktflue. Du trenger ikke være redd for du ved et uhell spiser frukten som disse larvene lever på. Nå er det høysesong for irriterende bananfluer på kjøkkenet.


Det første du må gjøre for å bli kvitt fluene er å finne kilden hvor larvene formerer seg.

Sørg for å skylle tomflasker og ikke la dem bli stående for lenge i dunken .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg