torsdag 23. juli 2015

Billig telt test

Dette er det billigste teltet i testen , og det er også det enkleste. Her er det for eksempel ikke noe gulv i midten, som faktisk er innmari dumt. De billigste butikkene Se alle prisene. Hva om du ikke trenger sekker og telt av den aller beste kvaliteten?


Vi har testet noen av billigproduktene. Bergans Trollhetta er imidlertid litt billigere og stikker derfor av med .

Jeg kjøpte det billigste teltet jeg fant på Clas Ohlson i fjor. Billig telt som er vindstabilt? Nytt rimelig telt , -hvilket? Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og.


Mountain Hardwear Optic VUE 2. Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Bufret Lignende Skal du kjøpe nytt telt og vet ikke helt hva du skal kjøpe? Et kvalitetstelt vil ha flere sting pr centimeter enn et billig.

Ingenting er som å bære sitt eget hus på ryggen, og så slå seg ned hvor man vil. Men da er det en fordel at teltet er lett. Vekt, plass, sovekomfort og pris er det som avgjør hvilket telt du skal velge.


Lufting ved hjelp av høyt opptrukket ytterteltkant er ikke gunstig. BEHAGELIG TUR: Med rett telt øker turgleden. Ett billigere telt er tyngre, mindre kompakt og har ofte færre smarte.


TELT FOR HELE FAMILIEN: Her er en stor test av telt som passer perfekt for hele familien eller. To eller tre fortelt er derfor gunstig. Her vil du finne et utvalg utgående telt og lavvo modeller, i tillegg til noen svært. Telt - Fjelltelt - Hos oss skal du finne et telt som passer deg. Teltet kom godt ut i test for TV2.


Disse teltene er imponerende gode og akkurat testet av Fjell og Vidde. Han har testet selvstående telt for bladet Fjell og vidde. Test : Fjelltelt uten plugger. Generell vurdering: Testens billigste og tyngste telt. Din vurdering blir derfor hvor mye du skal bruke teltet , og hvor mye penger du er villig å legge i investe- ringen.


Campingferie i telt vinner mer og mer fram og teltcamping er for alle som vil vekk fra hverdagens stress og mas. Les test av telt , se Tv-klipp og les masser av .

En telttur innebærer ofte tyngre sekk enn på en hytte til hytte-tur. Heldigvis finnes det mange gode og lette telt. UTE har testet sju av dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg