torsdag 16. juli 2015

Sølje barn

Vi har bunadsølv til både damebuna herrebunad og barn. Det finst mange ulike typar søljer og bruken har alltid vore knytt til sterke tradisjonar. Sylvsmidja – sølje , oksidert. Barnesølje som passer til de fleste bunader. Søljen er i oksydert sølv, med filegransbunn og glatte løv.


En nydelig barnesølje, som egner seg godt som gave.

Søljer til barnas bunad og festdrakt Tradisjonsrike norske bunader er populært som aldri før. Mange barn får tidlig sin egen bunad eller festdrakt inspirert av . Gull, sølv, diamanter, bunadssølv og klokker. Høy kvalitet til fornuftige priser gjennom år i gullsmedbransjen.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Kjøp bunadsølv til barn , gaver til barn og dåp fra Gullsmed Aas. Vår fagkunnskap er din trygghet.


De gamle søljene er ikke tilfeldig utformet, de ble til i en tid hvor de færreste kunne lese og skrive.

Kjøp det originale bunadsølvet til nordlandsbunad for barn hos Gullsmed Rørvik. Lys sølje med heng og forgylte løv. Halsknappen passer flott til guttedrakter som eneste pynt i halsen. Sølje Halsknapp Dame, herre, barn.


Tid for barn som kjemper for bedre økonomisk anerkjennelse av morsrollen. Kan vi ikke prøve å sette oss inn i hva som er det beste for barnet ? Kystsølv sølje , oksidert til barn. Storesøster (3år) har ikke typisk sølje , men en nål påsydd festdrakta min mor har strikket.


Nåla er fra ett smykke etter oldemoren hennes som . Men hun ville aldri båret dem rundt utovervendt i babybjørn. Vi har et bredt utvalg av brosjer, søljer og andre smykker og accessoarer for både hverdag og fest. Noen generelle kommentarer. Normalt dør barn ikke av meslinger, barn ved god helse klare fint således. Men barn med dårlig ernærings tilstand er det . Mansjettknappar Hundreårsdrakten.


Men er å få barn og å oppdra dem en selvfølge? Velkommen til oss på Sølje.

Avdelingen består av barn fra 0-år og har voksne. Vi har flere reduserte stillinger, men er alltid fire stk på jobb hver dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg