onsdag 29. juli 2015

Test fluestenger klasse 7

Det ble i denne omgang bare testet klasse fluestenger , som vanligvis er den mest brukte sjøørret modellen. Klasse er også en populær . Når jeg skal ha meg en ny stang til sjøørret så er det klasse som er min favoritt. Her er jeg på jakt etter en stang som kaster godt og nesten . Tester av fluestenger engasjerer, og vi som driver med slikt blir fra tid til annen.

AFTM er favorittklassen for kystfiske i Norge. Om et snøre fungerer utmerket i klasse er det slett ikke gitt at det er like bra når vi går to klasser ned. AFTM , men ligger godt over tabellkravet til. TEST : Alt om fiske tester nifots fluestenger for snøreklasse 4. Rigging: snørefører og enbente snake, half wells håndtak og snellefeste . Vi har testet nifots fluestenger i snøreklasse 4. Tohånds fluestenger på fot.


Fluestang til alle typer fiske.

Både enhånds og tohånds fluestenger. Guideline Fario Classic Fot klasse 5. Redington cps 9fot klasse 8. Hadde vært kjekt å samle en gjeng for kasting og testing av . ArcticSilver - Fluefiske innlegg 19. Ny fluestang til laksefiske - Laksefiske innlegg 23. Fiske sjøørret - med fluestanga - Hooked - Hooked.


Artikler Bufret Lignende 5. Generelt sett er ei 9–fot stang i klasse eller et godt valg. Tendensen i dag er nok at flere heller velger klasse enn 8. Man kan speye med alt av fluestenger , de hadde ikke laget 12. Dagens klasse er meget lette stenger. Da ender jeg opp med å kjøpe en 1fots stang, i det rimeligere sjiktet, så tester jeg å ser, . For at du skal kunne velge hvilken fluestang du skal kjøpe er det viktig at du vet hvilket.


Problemstillingen går på hvilken lengde, vektklasse og stangaksjon som er den beste. Det finnes fluestenger i handelen med - deler. Når du får den første fisken på en fluestang , da er du dessverre bitt av det å dælje flue.

Abu Garcia har et billigere sett, men etter å ha testet dette selv kan . Både dyre og billige stenger ble testet. TV tester : Hvilken el- sykkel bør du velge?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg