tirsdag 21. juli 2015

Trillebag med store hjul

Elegant trillebag i vannavstøtende stoff. Aluminium ramme innebærer at trillebaggen er . Pluss for store og myke hjul som gjør den superlett å trille, og stillegående. Den kan hektes på foran på handlekurven i butikken, man kan felle . Denne Trillebagen fra Epic rommer liter og veier kun kg og med sine store kraftige XL hjul , er den veldig lett og trille i alle . TRILLEBAG MED HJUL BLÅ 50L.

Lett og praktisk trillebag. Trillebagen er utrustet med store hjul hvilket medfører enkel manøvrering på forskjellige underlag . Sammenlign tilbud på Vesker og sekker trillebag hjul i kategorien Vesker og sekker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av. Royal Shopper passer for alle som ønsker seg en robust trillebag med store hjul. Designen og fargene på trillebagen er nøytralt og stilig, og passer like godt til . Trillebaggen er utstyrt med meget sterke, store og stillegående hjul som sammen med det. De mange organiseringsmulighetene gjør den ekstremt praktisk i bruk.


Mangler: store Hvor kan jeg få kjøpt en stor duffle bag med store hjul?

Fritid › Ferie og reise Bufret 24. Ferie og reise: Har en pc som veier litt, å har ikke noe annet å ha den i enn en stor duffle bag med bittesmå hjul , men den har ingen . Praktisk trillebag ideell for både hyppig og sporadisk reising. Super trillebag fra Helly Hansen. Hjulene er store og ruller lett, og fungerer også godt på dårlig underlag som . Trillebag med mange separate rom, som gjør den oversiktlig og praktisk på reise. Solide hjul og store bærereimer.


Denne ergonomiske Trillebagen fra Epic rommer liter og veier kun kg og med sine store kraftige hjul er den veldig lett og trille i alle . Det store utvalget myke bagger gir økt fleksibilitet når du reiser eller pendler med tog eller. Paradiver Light Duffelbag med hjul 55cm 48. Bilderesultat for trillebag med store hjul reisetrille.


Utilisable comme remorque à vélo. Her kan du vinne en liters Subterra trillebag. Koffert og bag : Test av modeller. Det er blitt mer og mer vanlig med fire hjul på kofferter.


Store hjul ruller bedre enn små hjul på ujevnt underlag. Rommer alle dine mobile enheter, Adokumenter m.

Med lettrullende hjul , dobbelt telesophåndtak og elegante håndtak. Stoffet er vanntett og slitesterkt. Store og stødige hjul gir god stabilitet.


Anbefalt vekt er kg, men tåler opptil 40 . G-Sport har utvalget du ser etter, blant annet den ikoniske North Face Duffelbaggen. Vi har Prismatch på identiske varer. Når du skal kjøpe reiseveske kan det være lurt å tenke på f. Gjør reisen behagelig med en praktisk og pen trillebag.


Trolley bag med hjul Hovedrom med innerlomme U-formet åpning med glidelås Stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg