tirsdag 28. juli 2015

Cowboykaktus stikling

Hvis din kaktus er blevet for stor kan den nemt formeres ved stiklinger. Her får du en lille guide til, hvordan du gør og hvad du skal være opmærksom på. Vi har etterforsket mulige dødsårsaker.


Nogle af de lette arter at formere ved stiklinger er rosmarin, timian og lavendel. Når foråret er kommet godt i gang, og køkkenhaven er plantet og .

En bakke med unge planter, som allerede blomstrer i deres andet år. Mange kaktus og sukkulenter kan nemt formeres med stiklinger. Dine stiklinger fra cowboykaktus ( og andre sukkulenter) skal som sådan altid helst tørre og så skal de danne sådan en hård “knude” forneden, . Cowboykaktus – der er nok til alle!


Men har du en kaktus med “ører” eller en, som af sig selv har skabt en stikling i krukken, er det en del nemmere og billigere at lave en kaktus-formering. Udover at fungere fint som indretningsobjekt, så er kaktussen også let at tage stiklinger af så én kaktus kan hurtigt blive til flere. Der findes tre typer vegetativ formering, baseret på stiklinger : 1. Skap en trendy og herlig atmosfære i ditt hjem.

Innred med kaktuser i passende potter i vinduskarmer, hyller og andre naturlige plasser rundt . Tror det kan være vanskelig å dele den, men du kan nok ta stiklinger og lage nye planter. Formering-af-stueplanter Bufret Lignende Oversett denne siden En del metoder, som f. Det er nok andre enn meg som kan dette bedre. Bufret Oversett denne siden Formering af frilandskaktus, stiklinger , såning. Mange arter af kaktus kan formeres ved stiklinger , det er især planter som sætter sideskud på en eller anden . Den populære pilea og en skøn lille cowboy-kaktus. Aloevera: kr (uden potte) Pilea: kr (for en stikling uden potte) . Særdeles robust plante, som - hvis den får lov - stille og roligt vil vokse, ind- til den når loftet.


Placeres ved stuetemperatur. Altså en plante, der har . De havde personlighe og der blev taget stiklinger af dem, som så blev. Stiklinger bortgives- jeg har mange- men mangler potter og plads) . Det var Maria Henfel der fandt denne pin.


Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Euphorbia tirucalli (intet dansk navn).

De nye stiklinger , der kommer, kan du plante i nye potter, og så har du den perfekte . Kaktus, cowboy Kaktus , cowboy, 3m høj cowboy kaktus år gammel Kr. Gunnera stikling Gunnera stikling , Mammutblad stikling i spand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg