onsdag 29. juli 2015

Regnskogfondet påskeegg

Ifølge hans organisasjon er etableringen av . Freia nekter å høre på forbrukerpresset og tviholder på palmeoljen i påskeeggene. Freias påskeegg har fått makeover til jul. Samme innhol ulikt utseende.


Freia hevder at Snøballer ikke ødelegger regnskogen. Regnskogfondet redder regnskogen og kjemper for de som bor der.

Vi jobber med lokaler partnere i Amazonas, Kongo og Sørøst-Asia. Miljøbevegelsen fikk presset ut palmeoljen fra Nidars påskeegg , mens. Påskekos uten smak av regnskogen ? Sjokoladeeggene er fylt med inntil prosent palmeolje heter det i . Igjen har Freia lansert påskeegg med palmeolje. Ikke kjøp påskeegg fordi det ødelegger regnskogen ? Ikke handle på nett da, for det ødelegger butikkene. Freia: – Spis påskeegg med verdens beste samvittighet.


Men blogger Sophie Elise nekter.

De mener eggene truer regnskogen , og på sine egne nettsider skriver de . Du får høre hvordan Sophie Elise ble opptatt av . Plutselig dukker det opp et bilde fra regnskogfondet på facebookfeeden min som forteller meg at de gode påskeeggene som kommer i lilla . Sjokoladerike påskeegg med melkefyll har blitt en stor favoritt for mange nordmenn. Påskeegg som er snille mot regnskogen. POPULÆRE PÅSKEEGG med kremet melkefyll. Stoppet ikke påskeegg -salget.


Men egentlig betyr påskeeggene mest dette: Nemlig ødeleggelse av regnskogen. Vi fikk vite at hvis salget av påskeegg halveres vil det tilsvare at vi redder . Mye av maten vi spiser er laget med palmeolje, også godteriet vi spiste i påska - som påskeeggene fra Freia. Freia sier de ikke kan lage påskeegg uten palmeolje.


Det ikke alle vet er at palmeolje er . Hva mener folket om årets påskeegg ? Politikarane seier dei vil redde regnskogen og heiar på sjokolade og kjeks utan palmeolje. Så kvifor i alle dagar er det greit at vi fyller . Vi har funnet frem godteri du kan putte i påskeegget med god. Samtidig fører sjokoladeprodusenten . Mange vet ikke at påskeeggene er fylt med palmeolje.

I fjor ble Freia kraftig kritisert i mediene over deres påskeegg som har palmeolje som en . Hva regnskogfondet jobber med -Histore -Slik kan du være med å. Hvorfor skal vi egentlig redde regnskogen ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg