mandag 6. juli 2015

Liten buesag

Effektiv og rask buesag med japansk tanning for kraftige grener og friskt tre. Til trematerialer brukes den klassiske figursagen eller en buesag , kappe- og kløyvsag, løvsag, rundsag eller. Liten praktisk sag , ideell for barn, førskoler etc. Profesjonell sag for saging i tre og andre trebasert materiale.


Utstyrt med knokebeskytter og rettannet og tannspissherdet blad (type 51) som egner seg til tørt tre.

Når beskjæringsaksen blir for liten , må sagen ta over. Det knivskarpe bladet gir en fantastisk skjæreevne i friskt tre. Se vårt utvalg, og kjøp sag og sagblad på nett eller i butikk.


Sag finer med skjærekasse Probuilder. Liten og hendig buesag 3mm (15) for allroundsaging, f. Den spisse fronten gjør det enkelt å komme til på trange plasser. Jeg bruker en Fiskars buesag og en Silky sag.

Veldig effektiv sag når kjedet er nytt. Saga er lett, tar liten plass og er svært effektiv i bruk. Turøks eller tursag på tur? Alt annet utstyr innlegg 6. Hvilke foldesag bruker dere? Stikksag eller sirkelsag, her viser vi deg hvilken sag som skal brukes til hva.


Den er liten og lett slik at den er enkel å dra med seg. En sammenleggbar variant av buesaga. I bruk er fingrene langt unna sagbladet og faren for glipptak og kutt er liten. Quick-release spaken gjør det enkelt å bytte blad.


En skarp og god sag og en god kløyveøks er det viktigste verktøyet en tar med seg. Buesag fra Mannesmann i stål. Skal du bare kappe materialer trenger du en sag med middels grove tenner og middels vigging.


Vigging betyr at annenhver tann er litt bøyd . Noen ganger er riktig verktøy svært enkelt, og har du en liten hage klarer man.

ANNERLEDES: Keo er smart liten sag med bøyle som holder . Robust og stabil med en skjærelengde på cm. Sammenslått blir saga kun et lite rør som tar liten plass i sekken. Jeg skal anskaffe meg en liten turøks. Problemet med å lage for eksempel en buesag av trevirke er at det er vanskelig å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg