onsdag 15. juli 2015

Den lille muldvarpen tsjekkia

Muldvarpen ( tsjekkisk : Krtek eller Krteček) er en animert figur i en rekke. Nå kan du få et gjensyn med . Tsjekkisk animasjonsserie om muldvarpen og vennene hans. Aldersbegrensning A Tillatt for alle. Denne lille sjarmøren som gikk . Nå får vi endelig de gamle .

Landets hovedstad - Praha Andre byer og steder. Den lille Muldvarpen er kjent og kjær for små og store. Innlegg om den lille muldvarpen skrevet av terjebjornstad. Det var likevel enkelt å finne ekte, lune tsjekkiske spisesteder. Finn og kjøp Den Lille Muldvarpen billetter på ticketmaster.


Film, TV og teater › Film og TV › Ulike lands filmindustri Bufret Lignende 27. En rekke tsjekkiske romaner ble filmatisert. Han er særlig kjent for sine historier om den lille muldvarpen.

Fargeblyanter stk, Lille Muldvarpen. Zdenek Milers lange serie om Muldvarpen. Alle barn kjenner historien om den stakkars Muldvarpen som plutselig får en stor og ekkel bæsj midt opp på hodet.


Slikt kan man ikke finne seg i! Mangler: tsjekkia Tegnefilmene om muldvarper (tsjekkisk) - Åpent forum. Temaoversikt › Åpent forum Bufret 20. Synes filmene er så koselige, og ville . Velkommen til oktobervisningen i barnefilmklubben! Vi viser en rekke småfilmer om den lille muldvarpen Krtek.


I denne klassiske tsjekkiske tegnefilmen. Miloš Zeman og den lille muldvarpen på besøk i Kind. I kulissene av Xi Jinpings statsbesøk til Tsjekkia. Dette er den aller første historien om den lille muldvarpen. Muldvarpen er en karakter med mye humor og nysgjerrighet, også kjent fra den tsjekkiske TV- serien . Se flere bøker fra Hana Doskocilova.


Bli med den lille muldvarpen og vennene hans og se alt som skjer om høsten i denne utbrettboka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg