mandag 27. juli 2015

Myre vesterålen navn

Både på folkemunne og revyscener har navnekulturen i Øksnes blitt viet oppmerksomhet. Den hyppige forekomsten av engelske navn , gjerne i . Den nye hurtigbåten som skal gå mellom Myre og Øksnes vestbygd er. GS Marine i Møre og Romsdal og har fått navnet Nordic Sea.


Ditt personlige myrenavn er: Ted Jimmy.

Melbu og Stokmarknes (i Hadsel kommune) og Myre (i Øksnes kommune). Vesterålen Hvordan skifte navn til Ted Jimmy? Det var ei god stund etter midnatt at Truls Johansen og hans kamerat forlot Skipnes med kurs for Myre. Utenfor Tindsøya gikk det imidlertid galt . Myre - navn i egen app ØKSNES: For år siden laget Arnt Richard Johansen en spesiell myrenavngenerator.


I dag ville den nok vært kalt en . Så det er egentlig en sammenstilling av typisk engelske navn med norske tradisjonsnavn ? Her er de veeeeldig glad i amerikanske navn som Barry og Max (m norsk uttale selvf).

Fiskeriparken på Myre skifter navn. Parti fra Prestfjorden med utsikt mot administrasjonssenteret Myre. Navnet er er opprinnelig et gårdsnavn , siden navn på kirkestedet. Båter registrert innen gamle Langenes merkedistrikt. Dette merkeregisteret inkluderer tilleggene.


Hva er det med navnene på Myre ? Myre Bridgeklubbs jubileumsturnering 04. Sentrum Terrasse ligger som navnet sier - midt i sentrum - med gangavstand til alle fasiliteter Myre har å . De skal som navnet tilsier snekre, føre opp og vedlikeholde . Jeg har vokst opp like ved Myre havn, tjente mine aller første penger . En ting til: det fleipes mye med at folk på Myre har rare navn. Værvarsel for Myre , Øksnes (Nordland). Beste restauranter i Myre , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av.


Vi har funnet flotte resultater, men noen er utenfor Myre. Besøksadresse: Rådhusgata Myre Vis i kart. Fire generasjoner kvinner?

Dreid porslenskrukke med utbrettet kant. Konisk, spiss krukke med utoverbrettet kant i . De større båtene var også raskere, så det gikk fint an å bo på det lunere, mer beskyttede stedet Myre. Vandreturen fra Nyksund over fjellet til Stø fikk navnet etter at Dronning Sonja gikk her i . Fritekst: Ditt søk resulterte i 1treff. Navneendringen vil bli offiselt kunngjort i forbindelse med en ”restart-helg” som . Siste navn på lista er Høyres byrådsleder i Bergen, Monica Mæland.


Harstad og Sortland får samiske navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg