onsdag 22. juli 2015

Kattemynte og katter

Ifølge zoologen Desmond Morris er katter narkomane. De fleste katter elsker urten kattemynte. Et av stoffene i urten minner nemlig om et som finnes i hunnkattens urin. Derfor kan også en del hannkatter bli helt fra . Eldre katter kan derimot bli svært oppspilte og rulle seg, gni seg, hoppe, .

Noen blomster er mer enn øyegodt, og kattemynte er så absolutt en av de. Få vet at det utsetter kattene for en kunstig rus. Kattemynte selges i vanlige dyrebutikker.


Du finner det i vår dyrebutikk på nett. Du kan finne katten din rulle og vri seg på gulvet, gni ansiktet mot det, og sikle . Finner de en plante, vil de rulle seg i den, gni seg mot den og oppfører . Det brukes for å få kattene til å leke, og eierne til å le av hvor.

Fikk anbetalt kattemynte her i går siden min katt ikke er så kosete. Hun luktet og spiste bittelitt av det, og begynte å male, men hun ble ikke . Anonym bruker skrev: De har hatt de siste årene. I tillegg til Nepeta cataria (som er den egentlige kattemynten ), blir Nepeta.


Tørkede blad av kattemynte kan anvendes som fyllstoff i tøyleker for katter , som . Jeg har to egne katter og en innflyttet nabokatt. De ser ut til å stortrives alle tre. De jakter på fugler og mus, soler seg når de vil, og døser i . For naboen kan katten være en pest og en plage når den går dit, for å. Hvis du leser litt om katteatferd skjønner du fort at hvis en katt gjør. Catnip kalles også kattemynte , og det botaniske navnet er Nepeta cataria.


Discover some useful methods for training your cat, from socializing to using the litter box. Explore our library of articles to learn more. I det har jeg en gruppe med Nepeta x faassenii, prydkattemynte. Noen katter i nabolaget har lagt .

Jeg var så heldig å få feste en av kattenes ville begeistring for kattemynta på film. Så her ser dere hvorfor kattemynte må beskyttes mot katter. Jeg svarte utifra at det er prydkattemynte jeg har sett rundt på hagesentrene. Dermed tror jeg at den er mest vanlig i hagene også.


Etter dette utviklet katten toleranse og må vente en time for å oppnå nevneverdig effekt. Noen mener at effekten av kattemynte for katt ligner . Men av og til kan det bli . Katter er veldig glad i kattemynte. Kattene blir beruset av den deilige duften, og de tygger på den, sleiker på den, spiser den og ruller seg på den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg