torsdag 21. september 2017

Elefantfot sykdom

Mygg og fluer smittes ved opptak av larver (mikrofilarier) når myggen suger blod hos et menneske eller dyr som er infisert med sykdommen. Jeg har kjøpt en plante som blir kalt elefantfot på Plantasjen. Hei dette hores kankje litt dumt ut, jeg er en gutt pa 14ar som bor i Amsterdam og vi har ett prokjekt pa skolen om sykdommer.


Elefantfot lagrer vann inne i stammen, derfor tåler den å tørke ut. Den bør få bli litt tørst mellom hver vanning. Om vinteren trenger den mindre .

Dette er en plante som tåler det meste, . Beskrivelse: Robust, grasiøs plante. SykdoKan få klorotiske blad på grunn av jernmangel. Rotråte og stammeråte ved for mye . Elefant fot er en sterk potteplante at det ofte tar ikke noe problem å bli slått.


Skadedyr og sykdommer er svært uvanlig i Beaucarnea recurvata. Stengelen er oppsvulmet nederst, noe som kanskje forklarer hvorfor denne ofte kalles for Elefantfot. Ponnihale tåler godt å stå i solfylte vinduer .

Døde og råtnende vegetasjon på overflaten av jorda kan oppmuntre utseendet av mugg eller andre sykdommer som kan true helsen til anlegget. Ved opphovning av fot og legg blir det seende ut som en elefantfot. Livet i Afrika Dar es Salaam En syk virkelighet. Sikker på at den ene leggen vi så var på størrelse med en elefantfot ! Selv om en plante får god behandling, kan den allikevel få sykdom og skadedyr. Virus og sopp angrep kan ofte være vanskelig å få bukt med.


Jeg har (til tross for plassmangel) veldig lyst på en skikkelig stor elefantfot. Har noen av dere erfaring med elefantfot ? Kjøpte en liten lav en uten stamme, kun klomp nederst, og lurer på om den kommer til å få stamme, . Dette svekker plantene og gjør dem mer mottagelige for angrep av sopp og sykdom. Sørg for at ikke plantene står for tett og at det er litt . Svigermorstunge, elefantfot , arecapalme, bjørkefiken og grønnrenner er bare noen . Giftig eller irriterende plantesaft. Mange av potteplantene eller snittblomstene våre er giftige eller har irriterende plantesaft.


Det er ganske uvanlig at katter blir . Det ser for meg ut som om den ene stammen er syk , mens de andre er friske. Undersøk den syke stammen nøye. Mangler: elefantfot Noen som vet om Beaucarnea er giftig?

Det finnes mange mange fler, så her er det bare . Angelina Jolies stiletthæl trår hardere enn en elefantfot fordi trykket avhenger ikke bare av kraft, men også av størrelsen på trykkområdet. Jeg har en liten tank på 20L som jeg vil prøve å fore opp yngel i. Mangler filter, men har luftpumpe og kan tenke meg å lage et enkelt filter selv. CITES-lupaviranomainen on Suomen ympäristökeskus SYKE. Uudet CITES- puulajit ja muut.


Ja, katten vår Boffy elsker Elefantfoten , den knasker ivei, og så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg