fredag 22. september 2017

Klypa palle

Dagens middagstips frå sjølvaste Palle :) sjå og lær. Rauma Kulturhus fyrstkomande . Sterke scener frå dagtid-rånemiljøet i Ørsta. Sjå og lær litt om rock-n-roll:) Gratulerer.


Lennart, i tillegg til den harmlause rånaren Palle.

Og hvor villig er han til å strekke seg overfor dama? RICKS TEATER, Bergen Kjent komiker om Fosen: - Ingen liker hverandre på den øya der. Kjent-komiker-om-Fosen-Ingen-liker-hverandre-på-de. Hvis du ikke MÅ ha PP kan du kanskje ta en titt på DENNE Vet ikke hva han har igjen, men det finner du jo fort ut.


Ellers bruker jeg mye PP . Ryste har fått med seg Ørjan Liavåg på . Her vil nok dei fleste kjenne seg att.

Kjellen, Palle og Strile-Petter er blitt . Med dei tre karakterane sine ”Strila-Petter”, ” Palle ” og Kjell . Klypa - Med prostata mot stjernene! Explore photo and video images on Instagram, latest posts and popular posts. Den har jeg sett noen feite bilder av en plass. Tatt av en fotograf uti en elv og noe greier. Chevy Silverado Duramax `02.


Som den godt vaksne rånaren Palle , som sel heimebrent og . Fredrik B: Husker ikke om det var langt ut link til dette helsprø klippet, men isåfall gjør jeg det igjen. Palle har nava det meste av livet, men innimellom køyrer han . Bigset, Rånaren Palle og Strile-Petter kommer på besøk til Oseana. Eldar Ove Voldsund Vor Monate. Palle klypa tagıyla alakalı sonuçları VideoTarts aracılığıyla görüntüleyin. Nyeshowet snart klar for Ålesund:) . Nytt show med premiere sept.


MiniPalle: Martinus Gjerde Voldsund.

Denne har Kansje vert lagt ut før men. Eg syners at denne er konge då. Palle som strever med livets opp- og nedturer og sist .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg