fredag 8. september 2017

Ruccola frø

En populær, god og spennende plante som brukes i salat og i ulike retter. Eruca sativa Antall frø : Ca. Såtid: April–august Hvordan: Så ruccola i såkasse eller pluggbrett 2–uker før du skal plante dem ut, så får du en tjuvstart på . Den vanlige ruccolasalaten som blir en åpen tue av mørkegrønne, avlange, myke , flikede og krydrede blader.


Det Lille Gartneri med ruccola frø og plantenæring.

En ekstremt smaksrik og vitaminrik grønnsak. Av den alminnelige ruccola sås det 1-kg per . Det eneste du gjør er å få frø til å spire, og så spise spirene (og gjerne også frøene og røttene om du liker smaken og konsistensen). Salat- og krydderurt med kort kulturtid (som reddiker). Kan sås direkte eller forkultiveres.


Bestill bokashi kjøkkenkompost i nettbutikken innen utgangen av mars , og få økologiske ruccola - frø fra Solhatt på kjøpet. Alfalfa, dronningen av spirefrø koblet sammen med ruccola. Frisk, søt og nøtteaktig smak med hint av krydder.

Derfor må en ikke bruke mer enn ruccola med andre frø dersom en skal spire de på . Står salat for lenge, vil den blomstre og gå i frø , det er derfor ikke noe poeng å så veldig mye. Fra ruccola frøet vokser det fram friske og smakfulle spirer, fulle av næringsstoffer. Spirene passer ypperlig å putte i salater,. Har jo flere pakker med frø som jeg har kjøpt, men de har samlet inn fra ruccola fra hagen som jeg har latt gått i frø , er det nesten ingen igjen av. Salatsennep, eller ruccola som den også kalles, er en populær bladgrønnsak med krydret smak.


Husk at potet og løk er best å dyrke fra settepotet og setteløk, ikke fra frø. Sukkererter, reddiker og ruccola er perfekte å så i kjøkkenhagen på. Et godt tips vil være å legge frøene på toppen av jorda og strø et lett lag . Pose med masse frø i belger.


God salat, kan forsås inne eller direkte ute når det ikke lenger er fare for nattefrost. I fjor forsøkte jeg å dyrke rucola -salat i krukker. Ofte er det planter som blomster og setter frø andre året. Salat romano Ovired lactuca satavia, lekker . Fyll i jor trykk jorda litt sammen, vann, og så frøene.


Det enkleste å få til her er ruccola og tørketålende urter som timian. IKEA - VÄXER, Frø , Disse frøene kan brukes til både hydroponisk og tradisjonell dyrking.

VÄXER Frø , endiv, ruccola storbladet sikori. Dyrk frukt, grønnsaker og. Har du ikke lært om blomstene og biene? Men mange er usikre på hvordan de samler frø. Det begynner å bli tid for å høste valmue frø.


Ruccola setter blomster første året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg