onsdag 13. september 2017

Myggnett hode

Finmasket nett for hodet av 1 polyester. Med elastisk kant for tett passform. Myggnetting som beskytter hode og ansikt.


Hatt med myggnetting fra Sølvkroken, utrolig kjekk å ha med på fisketuren når insektsmengden er på sitt verste, fungerer også utmerket på jakt og i camp når du. Vi anbefaler dobbelt myggnett når du skal reise på backpacking ettersom man ofte. Dette hodenettet er superlett (gram) og har liten størrelse.

Asivik Mosquito Head Net er et enkelt myggnett til å ha over hodet. Anbefales med caps, hatt eller veldig høyt hår under for å få litt avstand til myggnettet. Kjøp Friluftsliv myggnett hode på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Friluftsliv myggnett hode i kategorien Friluftsliv fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste.


Elastisk opphengssnor og feste i hjørnene mot sovemadrassen. Assymetrisk form gir bedre plass for hode og overkropp. Et finmasket, sort 15D UltraVis nett med . Den sorte nettingen gjør det enklere å se omgivelsene enn standard enklere myggnett.


Leveres med en liten praktisk pakksekk.

Permethrin er et svært sikkert og . Er på jakt etter eit myggnett til fjelltur. Etter hvert har jeg gitt opp, fordi brillene havner oppå hodet etter kort tid uansett. Letteste mygg- og knottnett til tarp. Alt annet utstyr innlegg 25. Beskyttelse mot mygg uten telt?


Den har gummistrikk oppe og nede for enkel festing. Lite og praktisk myggnett. Som skapt for deg som fisker eller liker å nyte en kald en i solnedgangen på campingplassen, eller på balkongen. Skal du på fisketur eller jungeltokt?


Det er en fordel å bruke. Praktisk grønt myggnett for enkeltmann. Festes på hodet , slik at du unngår myggstikk på hodet eller hals. Stopper alt av mygg og andre insekter!


Effektivt myggnett med små masker og sort farge som gjør det lett å se ut. Veier lite og tar liten plass når det ikke er i bruk. Hei Under bukkejakta i fjor brukte jeg en hatt m myggnetting som jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg