torsdag 28. september 2017

Jotun 2i1 husvask og soppfjerner

Inneholder effektive virkestoffer som desinfiserer sopp og alger, og forebygger sopp - og algevekst. På denne måten vil malings- og beisfilmen få en lengre . Fjerner og hindrer sopp - og algevekst. HUSVASK OG SOPPFJERNER 4L. Hos oss er kraftvask, husvask , mudin og sopp - og algedreper gode produkter for deg.


Jotun -i- husvask og soppfjerner.

Jotuns nye vask inneholder soppfjerner slik at man både vasker og fjerner sopp - og alger i en prosess. Sopp og alger finner raskere veien til husveggen, og der sprer de seg raskt. Husvask -i- , som er et nytt produkt på markedet, inneholder både såpe og sopp - og . Husvask som er et mildere middel bruker du til vask om våren de.


Den matter gammel maling slik at den nye fester bedre, i tillegg til at den fjerner fett, skitt og sopp. Tor Arne Simonsen i avdeling for teknisk service i Jotun. For øvrig trives sopp , alger og grønske best på skyggesiden av huset.


Leveringstid ved bestilling i nettbutikken er ca.

Andre identifiseringsmåter : 1. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male så ofte. Hvis vann først har samlet seg i veggene, vil det oppstå sopp og råte. Disse to vant over millioner hver! JOTUN -i- Husvask og soppfjerner.


Det gir mindre behov for kraftig skrubbing, og soppen kan som regel fjernes . Det er viktig å bruke et vaskemiddel som er utviklet for utvendig husvask og som er. Jotuns nye produkt -i- Kraftvask og soppfjerner , har en unik teknologi . Det er fullt mulig å male vannbrett i en lysere farge. Med sopp - og algehindrende midler, og speialoljer.


Vaske og skrape hus utendørs - steg for steg. Her finner du en liste over alle våre verktøy som brukes i. Bruk trykksprøyte med Jotuns Husvask med sopp - og algedreper. Bildetekst : Vasker du huset hvert år vil husfargen se like frisk og fin ut år etter år . Pris Effektive produkter med soppfjerner.


För konsumentanvändning, Används vid sprutning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg