fredag 29. september 2017

Servant bad nedfelling

Tekniske spesifikasjoner: Servanten må monteres mot vegg i tillegg til at den felles ne da baksiden ikke er glasert Mål: 6x 4x 1mm Farge: Hvit . Levert av Norges største nettbutikk innen baderom. Vi har så mange fine servanter. Servanter og vasker til badet eller toalettet fra alle de kjente produsentene.


Klikk inn og velg din servant.

BUNNVENTIL POP-UP FOR SERVANT 32. NIBU lagerfører heldekkende servanter og enkeltservanter i førsteklasses porselen. Servant rektangulær vask 9East porselen- Hafa. Sortimentet består av ulike modeller i et tidsriktig design.


BADEROM › SERVANTER › Nedfelt servant Bufret kr 2 01- ‎På lager Gustavsberg. Nautic oval servant for nedfelling. Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet.

Servanten kommer med overløpshull og egner seg hvor servantbatteriet kommer fra vegg eller står på benkeplaten. Ytterligere ideer til ditt bad. Indret dit bad individuelt og efter dit helt eget ønske med moderne vaske til nedfældning eller underlimning fra Duravit.


Felles for alle håndvasker og servanter fra Gustavsberg, er de har gjennomgående høy porselenskvalitet. En god servant skal være funksjonell, vare lenge og . Kan monteres i benkeplater i ulike materialer. Mal for utskjæring er inkludert.


Skal du pusse opp på badet ? Med de inspirerende produktene fra. Porsgrund VariForm servant for nedfelling , run 4mm. Intra tilbyr et bredt spekter av servanter for montering på vegg, for nedfelling og . I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt baderom. En del av serien fra Saxe Bad.


Høy kvalitet, designet og produsert i Danmark. Armatur og skap er ikke inkludert. Oval vask hvit passer til våre Tyrifjord hyttebad.

Baderomsvask i rustfritt stål for nedfelling. Passer svært godt på mellomstore bad. I år er det sorte detaljer på badet som er den tydeligste trenden både hos forbrukere og produsenter. Med en sort servantkran , takdusj eller servant får man frem . Vaskeservantene fra Silestone er bygd med et unikt og innovativt design, med fleksibilitet til å tilpasses for å dra nytte av rommet ved å bidra med et snev av . Foss Bad bad nedfelling servant hvit lav modell . Rørlegger Har skadet servant på bad , og ønsker pris på å fjerne den gamle og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg