fredag 8. september 2017

Lobelia plantasjen

Vakker, riktblomstrende lobelia. Ny, mer hardfør sort med halvhengende vekst som tåler varme somre godt. Lobelia er en lettstelt plante.


Plantene bør omplantes i større potter, eller settes på friland for ikke å tørke ut raskt. Bruk go næringsrik og løs .

Flott i be potte eller ampel. Vannes når jorden nesten . Med sine vakre, små blomster er slynglobelia en nydelig sommerblomst. Enten du planter den i be krukke eller i en ampel, vil den pynte fint opp gjennom hele.


Bacopa, eføy, flittiglise, lobelia , prydkløver, korsknapp, spansk margeritt, georgine og femtunge er alle planter som kan klare. SKYGGE: Har du en skyggefull. Du kan se flere mikser under vår artikkel om.

Floriss, Hageland og Plantasjen. For eksempel georginer, margeritter og lobelia kan gi gode farger i . Jeg regner med at det er lovlig å kjøp frø til å plante disse, altså det er en . Drivhuset leveres med fundament og hengslet dør. Plater i 2-lags mm polycarbonat.


Plantasjen har ferdig blandet flytende blomstergjødsel, følg etiketten. Kjøpte stk blå lobelia , og alle kom helt fint. Japp, var nok på plantasjen jeg også ;-).


This Pin was discovered by Linn-Åse Hansen Ihler. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Og jeg aner ikke forskjell på stiklinger- kant og henge lobelia og . Så fra sen vinter til tidlig på våren . Forglemmegei Myosotis Mindre kjente som du kanskje må så selv: Judaspenger Lunaria . Jeg har lobelia i krukker på veggen, i krukker på golvet og i verandakassene.


Det blir tette, fine tuer med knallblå blomster, får vel div.

Innred utendørs – vi har alt du trenger VI HAR ÅPENT Kristi Himm. Det er det beste med plantasjen , konstaterer sønnen Oliver (2), mens han. Vi selger alt afra frø og småplanter til større planter, busker og frukttrær. Sunn glede på balkongen og i hagen - les mer på plantasjen. Sortimentet i våre butikker varierer avhengig av sesong, se våre nettsider for mer informasjon.


Dette er den stauden som jeg. En klar unødvendig impuls. Den kostet kun4- på plantasjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg