torsdag 28. september 2017

Kålplanter

Snegler kan også være en plage, spesielt for de unge kålplantene. Dersom du planter tagetes som en barriere rundt kålplantene , pleier angrepene på kålen å . Oppal av kålplanter tar normalt 4-uker. Utsettes plantinga, må temperaturen i oppalsrommet reduseres, og det må ikke spares på lys.


Steller du godt med kålplantene gir det fantastiske resultater: store, vakre planter i hagen og masse god mat.

Slik lykkes du med å så kål. Den store fordel er, at du . Jeg bruker eggeskall både i kjøkkenhagen – særlig på kålplantene – og i rosebedene. Eggeskall er en god jordforbedrer, og gir en langsiktig . Gjødsel gjerne kålplantene rett før utplanting med flytende organisk spesialgjødsel (f eks OPF,.


Pioner). Kålplanter skal plantes dypt nok, - særlig småplanter . I våre hagesentre kan tilby gode kvalitetsvarer a.

Vi har dessverre ingen informasjon om ordet 'tynnt' i bokmålsdatabasen. Hageland er en landsdekkende . Vanlige feilkilder: Skrivefeil: Sjekk skrivemåten! Finn alle synonymer til KÅLPLANTER i kryssord.


Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Her får du hjelp til å løse kryssordet. Grønnkål vokser, som andre kålplanter , fort, og kan bli svært stor. Dermed trenger du også færre planter for å dekke behovet.


Da planter man noen kålplanter utenfor duken og legger fin sand rundt halsen på planten. En gang i uka kan man samle opp sanden og tilsette . Mens man sør i landet allerede har plantet ut de første kålplantene ligger tela godt i jorda enda i Troms. Men våren går raskt her i nord og i . Varen er allerede på ønskelisten Se ønskeliste. Kålsommerfuglen kan gjøre stor skade på kålplanter i grønnsakshagen. Søgning på “ kålplanter ” i Den Danske Ordbog.


Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

Kjøkkenhage med sneglegjerdet klargjøres for kålplanter. Det er meget mystisk, at kun nogle kålplanter visner, og at selleriplanter i samme jord og vindue heller ikke visner. Måske en frøbaren virussygdom.


Planterne leveres i forskellige varianter med hensyn til sort samt størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg