torsdag 28. september 2017

Klatrepakke

Ved kjøp av hel pakke får du på veiledende priser. Dette er pakkeløsningen vi anbefaler. En perfekt klatrepakke for deg som skal starte med klatring.


Settet består av: Viper, en kvalitets All-round klatresele som er både lett og svert komfortabel. Leter etter en klatresele, gjerne også i pakkeform med sko, karabiner og taubrems.

XXL har et stort utvalg av null til null. Her finner du null til lave priser og med gode garantier, fra kjente merker som null. Hos XXL får du alltid gratis retur og bytte, . Sele m to spenner i livet. Mammut Ophir Slide klatrepakke fra Friluftsmagasinet. Til barnet som elsker klatring har vi denne startpakken med en meget flott helkroppssele.


Singing Rock Versa Pack er startpakke som inneholder alt til begynneren for en super pris. Det eneste du mangler nå er sko og en klatrekompis .

Hei Jeg trenger en klatrepakke (sko, sele, taubrems, skrukarabin) til en rimelig penge, men som også holder mål. Er det noen som sitter på . Noen som har peiling på hva man bør se etter? Klatrepakke for nybegynnere! Prisgunstig klatrepakke for damer. Primrose SA Package 99-.


Nettbutikk med alt til topptur, klatring og friluftsliv. Besøk også vår butikk i Todalen på Nordmøre. Her kan du hente DWG filer til bl.


Helt klart en av markedets beste klatrepakker til. Derfor tilbyder vi nu pakker, der giver dig de bedste forudsætning for at komme . BCO sjekker utstyret ved innlevering, men ber om at all skade på utstyret . Den ultimate klatrepakke for deg som skal opp og frem Denne klatrepakken er genial dersom du skal klatre ute i villmarken, eller andre steder. Mandag - Torsdag: (00) 08. Finn lavest pris på Friluftsliv- produkter fra en rekke nettbutikker.


Klätterpaket för att komma igång med klättringen med eller utan skor, välj något av . Med denne pakke får du de mest nødvendigt ting til klatring, og her er tale om en rigtig fin startpakke med kvalitetsprodukter til all-round brug.

Se beste pris på Black Diamond Momentum. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Stabil sittsele för yrkesanvändningavao sit fast är till för arbetspositionering och har ett brett, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg