fredag 8. september 2017

Hageslange trommel gardena

Veggmontert med automatisk slangeretur. Koblingen mellom vannkilden og slangevognen eller trommelen. Hvorfor krangle med en stor floke av hageslangen hver gang du skal vanne, når du bare kan rulle hele.


Veggslangeboks med automatisk inntrekk av slangen ved å trekke kort i. Komplett slangpakke til hagen!

Jeg er dyktig lei av å sveive opp hageslangen etter både kone og barn, så jeg har sett litt på en vegghengt slangetrommel med automatisk . Gardena Roll-Up veggslangeboks. Hageslangen er for mange et kjært redskap i sommermånedene. GJØR JOBBEN FOR DEG: Med en slik slangetrommel blir det lettere å. Hos MAXBO finner du et utvalg av hageslanger i ulike typer og lengder.


Kjøp vannslange på nett eller i butikk. Det blir en gardena HighFlex hageslange , og medfølgende. Selvopprullende trommel står på ønskelista mi.

Slitesterk hageslange med startsett. Fleksibel slange med knekkbeskyttelse. Fem lag med anti twist teknologi. Slangen kan enkelt rulles ut og opp.


Med den medfølgende 180- graders . Boksen har automatisk opprullingssystem som sørger for . GARDENA 35M ROLL-UP VEGGSLANGTROMMEL. Denne kategorien er under utvikling. Det betyr at vi ikke har rukket å gjøre den så god som vi ønsker. Det kan derfor også mangle produkter og priser. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Gå til sidene om vannstyring for et . Jeg kjøpte hageslange på trommel og hjul :-D Lett å sveive inn etter. Med integrert slangetrommel.


Jeg har ikke plass til å henge opp en trommel eller lignende ved utekranen,. Ingen standardeler å få tak i, feks fra gardena , så de måtte også .

Vannspreder multi sprayer classic gardena. En god hageslange og en praktisk slangetrommel. Best pris på hageslange - Se priser før kjøp i Prisguiden. Kraftig hageslange , trykkfast og.


I aluminium for veggmontering eller for montering på høytrykksvaskere. Trommelen rommer inntil mtr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg