onsdag 13. september 2017

Gravstell

Akasia har lang erfaring med gravstell og er den største aktøren i Bergen og omegn. Gravplassmyndigheten kan ta ansvar for planting og stell av graver. Stellet utføres av kommunens avdeling for Park og idrett. Faktura kan sendes årlig, eller det . Kirkelig fellesråd i Sarpsborg har inngått avtale med om lag 1. Fellesrådet påtar seg stell av plantefeltet .

Vanlig sommerstell starter med klargjøring om våren med gjødsling og jordforbedring hvis nødvendig. I begynnelsen av juni plantes . Det blir mer og mer vanlig å betale for planting og stell av gravene til sine nærmeste. Norsk Kirkegårdsservice AS har stor pågang og selger . Den som er ansvarleg for ei grav kan opprette ein førehandsbetalt gravstellavtale for eitt eller fleire år.


Gravstell vert ikkje utførd ut over . Alle er velkomne til å besøkje kyrkjegarden i Selje, Leikanger og Ervik. Opphald og ferdsel må skje på ein måte og med ei .

Enkelt stell - kunden planter selv: Luking, vanning og klipp av kanter. Trenger du hjelp til gravstell ? Av ulike årsaker kan man være forhindret til og ta seg av gravstellet. Ringsaker kirkelige fellesråd om sin prak- sis ved gravstellavtaler. Ikke alle har muligheten til å stelle graver.


Derfor tar Gravferdsetaten gjerne på seg jobben. Men å sende tilbudet til den avdøde selv, er et . Dersom det ønskes hjelp til å stelle gravene, kan vi hjelpe til med dette. Mulighet for å bestille stell av gravstedet du har ansvar for!


Nedre Eiker kirkelige fellesråd tilbyr mulighet for å inngå gravstellavtale som innebærer at . Det er mange ulike grunner til at folk trenger hjelp til å stelle gravsteder. Dette er eit tilbod til dei som av ulike årsakar ikkje har høve til å stelle gravene sjølve. Stell og vedlikehold av gravminne og gravsted er festers ansvar.


For enkelte kan det av ulike årsaker være vanskelig å få stelt graven slik en ønsker. Avtalen kan opprettes som årlig fakturering eller som forhåndsbetalt gravstell. Beløpet som kan innbetales vil variere etter hvor stort gravstedet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg