tirsdag 26. september 2017

Sursøt saus oppskrift

Sursøt saus lager du raskt selv – enkelt, rimelig og med masse smak. Finnes det oversikt over næringsinnhold i denne oppskriften ? Du kan raskt lage din egen sursøt saus , og hvorfor ikke lage den til i en wokrett? Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus.


Det er faktisk ikke verre å lage en sursøt saus. Dette er en asiatisk variant.

Dagens oppskrift er nettopp wok med heimelaga sursøt saus , heilt uten sukker. Det er både raskt og enkelt å lage, og passer perfekt i . Denne oppskriften tar utgangspunkt i retten ferskt kjøtt og suppe som du finner her (åpner i ny fane). Smelt smøret og rør i hvetemelet.


Spe med kraft fra suppa til. Fersk suppe med kjøtt og sursøt saus – en go gammel og tradisjonsrik oppskrift som vi synes fortjener nytt liv. En kjent kinesisk wok med masse grønnsaker og sursøt saus som sammen med kyllingkjøtt, utgjør en rask og velsmakende.


Jeg fant en nydelig oppskrift på sursøt saus som jeg lagde i går som jeg må dele med dere. Oppskrift på woket, gyllent svinekjøtt med nudler og sursøt saus.

En wokrett med masse grønnsaker og sursøt saus og som sammen med kylling utgjør en rask og velsmakende middag. Serveres med kokt ris eller brød. Ferskt kjøtt med rotgrønnsaker, sursøt løksaus og poteter.


Fileten kan også brunes og helstekes i ovn i ca. Grillet kylling med sursøt saus. Ekstra god blir denne wokpannen med en hjemmelaget sursøt saus. Tynnskåret svinekjøtt i sursøt saus. Legg oppskrift i handlelapp.


I denne oppskriften har vi kombinert norsk tradisjonell torsk med krydder og sauser som gir retten et asiatisk preg. Hjemmelaget sursøt saus oppskrift med kalorier, allergener og pris. Ha alle ingrediensene til sausen i en kjele og la det koke opp. Helles så over kjøttet og grønnsakene. La det småkoke til alt er mørt.


Torsk med sursøt saus og ris er en smakfull rett. Hell blandingen over kyllingen. Bland maisstivelsen med ss vann og hell det i sausen.


Bente har til og med invitert meg på middag med min egen oppskrift på. Lindas hjemmelagde sursøte saus.

Smak til med Sambal Oelek, tabascosaus. Hva kjennetegner en kinesisk restaurant mer enn sursøt saus ? For den oppskriften har jeg lurt på lenge :) Fin blogg! Jeg har opp til flere ganger sett oppskrifter både på pinterest og på facebook hvor de bruker cornflakes som panering på kylling og svin. Sprøstekt kyllinglårfilet Del lårfileter på midten.


Salt og pepre kyllingbitene og legg dem på en tallerken. Bland mel, bakepulver og krydder i en bolle og fordel det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg