fredag 15. september 2017

Agro økonomi

Hvis du ikke fører regnskapet selv, kan du sende en fil med. Agro Økonomi inneholder moduler for Regnskap, Faktura, Lønn, . Du kan føre alt fra det helt enkle til det mest. Fra bilagsføring til næringsoppgave.


Hosted by Agil Kompetanse As. Vi er også kompetansesenter for Skifteplan, med ansvar for .

Agrodata leverer programvare for økonomi og administrasjon til landbrukssektoren, bedrifter, foreninger og regnskapskontor. På Tuverud gård er det full produksjon og purre for alle penga. De travle gårdbrukerne Helge og Kirsti Heen er godt fornøyd med at et effektivt . Agro Skatt (selvangivelse) kr 85-.


Resten av året skal nå føres i Visma Eaccounting av oss selv. Siden primærnæringene ofte består av personlige selskaper, er Agro godt egnet for dette. Deltakerne vil lære å bruke regnskapsprogrammet, slik at de kan føre sitt eget . Det er modulbasert, som betyr at som bruker av systemet kan man velge fritt .

MS Dynamics AX ligger i bunn med en score som viser 3. Det observeres et mindre sprik . Systemet er også tilrettelagt for at kunden kan . Våre nettbaserte økonomisystemer er: Tripletex. Andre Regnskapsprogrammer er: Visma Business. Kjerneoppgaven i dette systemet er å gjennomføre åroppgjør for selvstendig næringsdrivende, . Agro Kontor er et nyttig og effektivt program for deg som regnskapsfører. Vi tilbyr tjenester innen en rekke næringer og selskapstyper, inkludert landbruk. Garantikassen for fiskere . I samarbeid med Agrodata AS inviterer Troms Bonde- og Småbrukarlag til kurs i regnskapsføring.


Borghild Them Dette er en liten bok som er laget til elever som går på VGsalg, service og sikkerhet. Føre regnskap i agro økonomi. ROS Økonomi AS Saga Regnskap og Rådgivning Revetal. Vi tar også i bruk 24SevenOffice fra høsten av.


Kvalitetssikringssystemet vi bruker er Sticos RM. Spesifisert resultatregnskap. Da kan du velge den minste pakken og utvide når som helst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg