onsdag 13. september 2017

Kunstgress hage bergen

Safeplay har over års erfaring med kunstgress til landskap, hage og terrasse. Safeplay er Norges ledende leverandør av kunstgress til privat bruk. Men da de kom over det splitter nye huset med kunstgress i hagen , tok.


Den var plantet og det var lagt kunstgress i hagen før vi kjøpte huset, . MAXBO tilbyr et stort utvalg av alt fra blomster og planter til kunstgress og jord.

Milano er vårt mest solgte produkt til hager gjennom en årrekke. Gresset er satt sammen av spenstige og sterke gresstrå i to friske grønnfarger . Nyt solen - legg kunstgress ! Til daglig arbeider vi i Safeplay med salg og installasjon av kunstgress til privatmarke. Er det noen her inne som har erfaring med kunstgress i egen hage ? For de som bruker mye tid på hage og blomster så er nok dette en helt . Landås Hage og Boligservice AS.

Hagemøblene du aldri vil bytte ut. Kunstgress med PVC-bakside som gir en praktisk dreneringseffekt. Er du glad i kvalitet og dansk design? Da er dette hagemøblene for deg. Vi leverer kunstgress til lekeområder, sportsbaner, parker og hager : Våre kunstgress inneholder ikke gummi granulat.


Vi bruker sand til innfyll. Svært praktisk til balkong, terrasser, messer, inngangspartier, hage og butikk. Det finnes mange enkle måter å forbedre og kle opp hagen på som ikke.


Jeg har sendt henvendelser til flere. Du kan kjøpe ruller med kunstgress fra ditt lokale hagesenter eller til . Anleggsgartner Det skal monteres 2mkunstgress i hage. Det er ikke lenger bare grønt som gjelder for kunstgress. Det har gått veldig mye i grå hagemøbler de siste årene, forteller han.


Legge kunstgress i hage , må ta hele jobben med forberedelser og sandfylling. Per i dag er det grov grus på området. Devika i Nord-Trøndelag er stolt eier av eget kunstgress i hagen.

Arbeidet ble utført for Rune Johannessen AS og for Bergen kommune. Stavanger, Bergen og Trondheim. OS HAGESERVICE tar på seg oppdrag fra både private, bedrifter og kommunale etater.


Dette er et kunstgress for hage , det vil si et kunstgress med naturtro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg