tirsdag 26. september 2017

Plastgjerde hest

PRIMO hestegjerde har et spesielt ytre lag av polyetylen som beskytter hesten mot skader. Et godt gjerde som ser fint ut og som holder hestene inngjerdet, er sammen med en god stall, det viktigste man trenger til for et godt hestehold. Det finnes mange typer gjerder på markede og man kan lage gjerde selv.


I forskrift om velferd for hest står det følgende i § om Luftegårder, . Vi har etter år ingen gnagemerker etter hestene.

Square er samme type gjerde som massive, men her er stolpene firkantede. Det vanligste er elektrisk gjerde , tre- eller plastgjerde. Finnes det områder i luftegården der hesten kan skade seg, for eksempel en liten dam, et parti med . Oppsetting av gjerdestolper. Bruk plast- eller glassfiberstolper med ca.


Hvis gjerdet skal gå i rett linje mellom hjørnestolpene spenner . Sauenetting er uegnet å bruke som gjerde til hest fordi skaderisikoen er stor. Men hester på rømmen kan unngås med trygge og solide gjerder.

Det viktigste er å ha et helt gjerde som man jevnlig sjekker. Dessuten har hester en naturlig atferd som gjør at de lett kan skade seg selv når de befinner seg bak et gjerde. Derfor er våre gjerder til hester designet med så . Ikke rart at kunder i Norge, resten av Europa og i USA velger denne typen gjerde.


Du kan gå inn her på Hest. Der finner du et dansk firma som heter Hjørnely Trading. Der selger de plastgjerder , men det . Kraftfullt el gjerde til storfe, sauer, hester og vilt. Gjerdeapparat for elektrisk gjerde.


Varselskilt, elektrisk gjerde. Enda en gang har vinter, kulde og snø kommet til oss. Mange stall-, hesteeiere opplever å stå med strømløse gjerder og løse hester. EquiForum › Oppstalling Bufret 16.


Jeg har lyst på plastgjerde , og helst ikke sånn kjempedyrt. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Endelig et hvitt gjerde som både holder formen og fargen perfekt.


Du slipper reparasjoner og.

Isolatorwood (Poda gjerde ). Strømgjerde til sau og geiter. Nettinggjerde (med strømtråd) til sau og geiter. Hvordan er din hest inngjerdet? Tja, hesten min er ibland en utbryter dronning.


Håper det er solide gjerde da,for de koster litt,hehe:p . Vindex har egen fabrikk lokalt ved Hustadvika som produserer alle typer og varianter av gjerde , rekkverk og levegger. Brukes mye om vinteren til hest o. Cintoflex kan brukes som diskrete gjerder hvor man ikke ønsker meget synbart gjerde. Men siden jeg ikke er rik og ikke har hesten hjemme så bruker vi impregnerte. Brownie viste seg som Skandinavias beste hest da han avviste. For å sikre at hestene trygt forbli i paddock, paddock eller beite, er en solid gjerde svært viktig.


Spesialisten på Hagebruksutstyr! Alt du trenger til ditt hagearbeid og jordbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg