onsdag 13. september 2017

Soppstuing creme fraiche

Reinsdyrbiff med soppstuing og jordskokk-rosetter er lekker selskapsmat av reinsdyr med fyldig. Rør inn crème fraîche og la småkoke et par minutter. Hvis du har stekt kjøtt i pannen tidligere kan du la stekefettet fra kjøttet være igjen i stekepannen for å få . Kantareller og crème fraîche i skjønn forening passer til nesten alt – fra å . Når jeg lager soppstuing , så bruker jeg fersk sopp, skærer de i skiver og steker de i smør på hver.


Tilsett Creme Fraiche og bland dette godt.

Stek alt, og når det er stekt ta på creme fraiche og la det surre litt. Din beste creme fraishe oppskrift. Denne oppskriften på sjampinjongstuing er laget med crème fraîche. Samtidig elsker samboen sopp, og insisterte på soppstuing til.


Hell over kraft, crème fraîche og soyasaus. La småkoke i omtrent minutter, til sausen tykner litt. Smak til med salt og pepper. Dette stekes med en klatt margarin.


Ha over creme fraiche når soppen og løken er stekt og la det koke min.

Krydre med litt pepper, salt og . Jeg bruker creme fraiche til omtrent alt, også i stedet for rømme. Jrg lager soppstuing av fluesopp og smør! Burger med deilig soppstuing med blåmuggost - det er burgeren sin det! Karbonader med soppstuing ,blomkål og poteter. Stekt sei med soppstuing er kanskje ikke den mest vanlige kombinasjonen, men.


Ha så oppi melk, og kok opp før du tilsetter creme fraiche. Creme fraichen er litt syrlig og gjør at . Rett før servering rør inn . Bløtlegg sopp i kald vann ca 1-‐timer. Jeg steker alltid opp masse god sopp med litt løk, har over Creme Fraiche (spørs hvor mange man lager til, beregn i hvertfall boks på stk), . Soppstuing av tørkete sopp. Skru ned varmen og tilsett stor ss Crème Fraîche. Ha det over i en liten skål med lokk over.


Skjær kjøttet i skiver, og ha på . Ingredient: creme fraiche. Salmalaks i creme fraiche. Når du vil ha noe kjapt og enkelt. Koteletter med soppstuing.

Serveres de med en soppstuing og stekte potetbåter, blir det rene festmaten! Vi brukte stekesky fra pannen i stedet for. Bland i timian og crème fraîche.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg