onsdag 21. februar 2018

Brette potter av avispapir

Dette er den beste oppskriften: stødige potter som ikke går opp i bretten. Hjemmelagde potter av avispapir er fine og praktiske. Slik bretter du fine og praktiske krukker av avispapir. Lag dine egne potter av avispapir.


Nei, du trenger ikke grønne fingre for å klare dette.

Alt du trenger er avispapir , frø og jor så er du klar til å lage din egen . Du trenger en flaske, en saks og avispapir for å lage potter av papir. Brett papiret ned og klem det godt sammen mot flaskbunnen. Bretteinstruksjoner for biologisk nedbrytbare potter laget av avispapir. Trinn 3: Trekk opp nederste venstre hjørnet og brett det inn mot midten av arket, til en . Ikke minst er det veldig enkelt og alt du trenger er en pottelager og litt avispapir.


Brett sammen bunnen, slik at den blir flat.

Brett deretter papiret som om det var en julegave, påfør rikelig med det hjemmelagede limet alle steder hvor papir møtes, og vips! Med mindre man gjør det på denne måten. Her er oppskriften til hvordan men kan brette. Spar penge - og affald - ved at lave dine egne små potter ud af gamle aviser.


POTTE: Bruk rett og slett avispapir som potte til pelargoniastiklingene! Klimavennlige potter lager du kjapt av gamle aviser. Når plantene dine er klare til å settes ut i hagen, blir avispapiret raskt til kompost og…. Rull rundt papirhylsen og brett papiret inn i den ene enden.


Ta en side av en avis og brett den sammen på langs…. Jeg har sett de selger slike former hvor en lager potter av avispapir , men dette var jo veldig enkelt. Avispapir En hermetikkboks i den størrelsen du skal ha pottene dine i (jeg brukte en liten maisboks) Først tar du et ark avispapir og bretter det . Bruk blomsterpotten av papir til å skjule stygge blomsterpotter , eller. Brett ned den øverste kanten så mange ganger som høyden tillater det.


Bufret Med en Paper Potter , en pottemaker, kan du lage dine egne såpotter og. Press bunnen med papiret brette inn ned i basen for å forme papirpotten. Du kan selvsagt kjøpe noen brett av plast også, men en fordel med.

Plantasjen og andre hagesenter selger små potter og drivhus som man. Er det planter med lange røtter så er det beste å ikke brette bunnen. Brett ut bunnen før du setter ut hele potten i jord til våren.


Som bildet over viser, kan du lage små og litt større potter av avispapir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg