tirsdag 27. februar 2018

Setetrekk jula

Setetrekk som gir varmt sykkelsete på under ett minutt! Legg trekket i mikrobølgeovnen i 45–sek, sett trekket på setet og få behagelig varme i opptil min. Mykt og deilig trekk med imitert saueskinn og behagelig skumgummipolstring. Selges i fargene grå og hvit.


Behagelig nylonovertrukket setetrekk med gelinnlegg.

Antiskli-overflate på innsiden får overtrekket til å sitte sikkert på setet. Gi baksetet god beskyttelse og en unik stil med dette slitesterke setetrekket! Trekket er beregnet på et baksete, har uttak til to bilbelter og justeringsbånd på . Jula har tilbud på universaltrekk no til 1kr. Passar med litt justeringar . Varmesete, varmepute, setetrekk med varme JULA fra FINN.


For dager siden - Nytt setetrekk til bil. Ingen som har prøvd setetrekk fra Biltema,Bilxtra, Juula, Skruvat, BS .

Tror de hadde enkle, helt greie setetrekk på BilXtra for en stund. Der har du jo setetrekk fra Jahti Jakt! Har kjøpt noen billige trekk på Biltema som nødløsning inntil setetrekk for Leaf. Vi har også samme bilstol, og kjøpte med setetrekk fra Besafe på Barnas hus :). Vi kjøpte på jula i dag, satser på at det funker greit :rolleyes:.


Jeg har lurt fruen med på en 2km lang sykkeltur til sommeren, og jeg tror ikke vi stiller til start med et setetrekk fra Jula. Varme, deilige setetrekk , skjermer, håndtak og pedaler - du finner sikkert det du trenger. Eller har du slitt ut fotstøtten og trenger en ny? Tok en billig løsning jeg,kjøpte setetrekk i kunstskinn på Jula til 12- pr stk,sydde igjen hull til sideairbag og nakkestøtte og tredde på,satt helt . Halv pris av hva omtrekking hos salmaker koster. Hvis det funker bra kan jeg evt leie den videre . Den universelle passformen innebærer at trekket . Kjøp GARASJE hamron setetrekk billig i nettbutikkene.


Jula og festes til akslingen – en. Lurer på hvor jeg kan få kjøpt småtteri til bil som setetrekk , trekk til ratt og diverse pynt osv? Vi er imidlertid på jakt etter setetrekk til bilen, da det er et hull i sete på førersiden.


I dag åpner altså Jula Sandefjord dørene for offentligheten, og denne butikken har like mye moro for.

Svarte og rååååsa setetrekk til bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg