mandag 19. februar 2018

Kleggstikk

Hevelse etter et insektstikk. Lisbeth Fauske Løland Journalist. Hvor lenge er det normalt å være hoven etter å blitt bitt av klegg? Tips mot kløende kleggbitt? Flere resultater fra forum.


De er få insekter i Norge som kan gjøre alvorlig skade - men det finnes unntak.

Slik identifiserer du ulike insektbitt og ser forskjell på insektene. Høres det ikke så fristende ut? Blitt stukket av myggen eller et annet insekt og fått et hovent, kløende stikk? Og så har du ikke Eurax eller noe annet kløelindrende fra apoteket . Her om dagen fikk jeg en allergisk reaksjon pga klegg, hovnet opp i hånden og smerter fra håndflata opp til skuldrene.


Allmennmedisin innlegg 4. Forum › Generell diskusjon › Generelt Bufret Lignende 13. Klegg - Åpent forum innlegg 18. Jeg fikk klegg stikk bak øret.

Så ut som dumdo i flere dager. Våt veldig ubehagelig, rødt og varmt. Lus - det vil si hodelus . Og et av kjerringrådene prøver du kanskje ikke helt med det første.


FINNSNES: Det mener i alle fall Miriam Wicklun som har delt kjerringråd på NRK sine sider. Groblad hjelper også, skriver nettstedet. Sommeren er mer enn varme, lange solskinnsdager. Med på kjøpet må vi ta alt som stikker, svir, biter, hugger og brenner. Likner veldig på kleggstikk , men vanskelig å si for sikkert.


Anonymous poster hash: af2ee. Hva skal man gjøre med insektsbitt? Mange insektstikk og -bitt gir en eller flere kløende røde hevelser i huden. Har en bror som reagerer sterkt på kleggstikk. Det blir en kraftig hevelse med en gang, men det hjelper litt å smøre litt eddik på.


Insektsstikk er sjelden farlig, men kan være plagsomme. Her får du gode råd for å lindre kløe og hevelse. Hvis du har vepseallergi, skal du alltid.


Noen av sommerplagene er i verste fall irriterende, andre kan være dødelige.

Det var ingen høydare å komme heim fra ferie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg