mandag 19. februar 2018

Cloud b nattlampe

Ja, vi skal ikke mase mer, se selv folkens, ditt barns neste nattlampe ligger helt garantert her og venter på dere – og den vil være rimelig i pris! Vil barnet ditt ha lys på rommet om natten? Da er denne Turtle helt perfekt! Skilpadden lager barnerommet om til en stjerneklar nattehimmel.


En stilig racerbil som lager stjerner og lyn på soveromsveggene og taket.

Og når det er tid for lek kan barnet også leke med bilen. Mindre grunn til å være engstelig for nattemørket med så mange . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra . CloudB nattlampene er kosebamser, bestevenner og ikke minst flott dekor på. Den er super for mørkredde barn da den lyser opp taket og skaper en stjernehimmel.


Denne er super for mørkredde barn da den lyser opp taket og skaper en stjernehimmel. Skildpadden har lyd og lys og projiserer et .

Kikk inn å se prisen nå - Fri retur! Hvis barnet ditt elsker dyr, er dette en ide til en morsom nattlampe. En nattlampe som også kan brukes til lek og dagen og kose- og sovedyr på natten.


Stort utvalg av nattlamper fra CloudB. Lampen prosjekterer en vakker stjernehimmel i taket og på veggene. Den skinner med små stjerner i blå, grønn eller rø og du kan også . Underbar nattlampa i form av en nyckelpiga.


Projicerar en stjärnhimmel i taket. Finn beste pris og les anmeldelser - vi. A Little Lovely Company Mini Cloud. Sköldpaddan gör barnets rum till en stjärnklar natthimmel som kan visas i blått, grönt och rött.


Du kan titta på stjärnbilderna med ditt barn. Han har i tillegg en liten og nett nattlampe fra ikea som står på hele. På natten projekterar racerbilen stjärnor och blixtar på sovrummets väggar och tak . Nattelyset er beroligende og har tre forskjellige konstellasjoner.

Välj mellan regnskogsljud eller . Denna söta nattlampa och räv vid namn Twilight Buddies Fox kommer att förvandla ditt sovrum till en magnifik stjärnhimmel. These fun little bookcase can keep books tidy (books don't fall out), and are just the right height for little kids. The angled position makes it easy for kids to put . Nattlampan visar massor av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg