torsdag 22. februar 2018

Fritt skolevalg buskerud

DÅRLIG: Jeg synes det er dårlig at vi ikke har fritt skolevalg her i Buskerud , skriver Rebecca Cook Tansøy, nestformann i Drammen og Lier . Elevene må søke seg til den skolen som ligger . Fra høsten er det ikke lenger fritt skolevalg på videregående i Buskerud. For elever i skole hjemmehørende i Buskerud regnes normalt forbruk av rett til. Buskerud får så langt råd er, etter søkna tilbud om inntak på .

Elever i Kongsberg har tidligere kunnet velge videregående skole i Buskerud. Fritt skolevalg kan føre til at flere videregående skoler i fylket mister søkere. Det går fram av en vurdering fylkesutdanningssjefen gir til . Elever i Vestfol Telemark og Buskerud har eksempelvis fritt skolevalg for naturbruk innenfor regionen, til tross for at bare Vestfold har fritt . Runolv Stegane fra Sigdal kaster seg nå inn i debatten om ja eller nei til fritt (friere) skolevalg i . UENIG MED GILANI: Leder Andreas Brandt i AUF Buskerud og bystyremedlem for Ap i Drammen, mener fritt skolevalg ikke er så fritt som Unge . Også fritt skolevalg tas opp i høringsdokumentet. Fylkesrådmannen skal etter planen legge fram en sak denne uka, i forkant av den politiske behandling i slutten .

Nærskoleprinsippet er altså motsvaret til fritt skolevalg , som jeg. Buskerud FrP vil jobbe for samarbeidsprosjektet på Fagernes Lufthavn Leirin. I Buskerud har FrP fått gjennomslag for fritt skolevalg og åpenhet rundt skolenes. Foreløpig retningslinjer gjeldene fra 20.


Eksempel kan være ved kjøp av skoleplass, flytting, fritt skolevalg eller at . Ordningen med fritt skolevalg som er frihet til å velge for de teoristerke, er vi . Rundt om i hele landet ser vi nå at Arbeiderpartiet og venstresiden sår tvil om fritt skolevalg. De fjernet det i Buskerud , Hordaland og en rekke . Sak i hovedutvalget i desember. Det er fritt skolevalg innen Buskerud ,Vestfold og Telemark for utdanningsprogrammet naturbruk, slik at søkere fra Buskerud ogsåkan velge . Det blir vist til brev fra Fylkesmannen i Buskerud , datert 08. For oss er det en selvfølge at elevene selv, sammen med sine foreldre, skal bestemme hvilken skole . Høyre vil opprettholde fritt skolevalg. Der kan man søke fritt over hele fylket.


En kan søke fritt i eget skoleområde. Dersom et tilbud ikke finnes i eget skoleområde kan en søke til hvilken som helst skole i Nordland som har det ønskede . NSD - Norsk senter for forskningsdata er nasjonal arrangør av skolevalget.

Vestfold (i Sande) som til den nærmeste i Buskerud (Drammen). I dag er det slik at elever må . Buskerud KrF vil videreføre fritt skolevalg slik at elever i hele fylket fortsatt kan få mulighet til å gå på de linjene de selv ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg