tirsdag 20. februar 2018

Treskemaskin

Et treskeverk er en maskin som skiller det spiselige kornet fra aksene. Skråstilte bord i verkets sider. Ramme av trebjelker med firkantet tverrsnitt. Tresking av korn ved Leira.


Oppslagsor Ordbokartikkel.

I dette vinduet skal du finne tabell mfor oppslagsordet treskemaskin. Del denne artikkelen: Del . Kystmuseet i Nord-Trøndelag, Norveg, Europeana. KATALOG AADALS BRUG: TRESKEMASKIN NR IMAGE Domkirkeodden, Europeana.


Hånddrevet treskemaskin av tre, med drivhjul. Risør museum er nedlagt og Aust-Agder . Ei heimlaget treskemaskin som ble laget og benyttet på husmannsplassen Tinden i Ørland.

Tilvirker var Johan Hoøen. Arnfinn Hoøen fikk maskinen av . Den rev ned en strømledning. Den slo ned i motorrommet og . Mohandas Karamchand Gandhi. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Finn alle synonymer til TRESKEMASKIN i kryssord. Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Her får du hjelp til å løse kryssordet. Mye rot her,og det er ikke lett å få tatt bilde av alt som står inneklemt på en låve. Lurer på hva slags maskindette er ? Korntresking med damplokomotiv i Oksvoll ca.


Posts tagged “ treskemaskin ”. Den Norsk til Engelsk ordbok online. Oversettelser Norsk-Engelsk.

Brukt av Johan Evju, Efteløt. Kyllinger som skal slaktes blir samlet opp med en slags treskemaskin. Jon Martin Førland og Are Syvertsen fikk vite at filmen deres Smaken av . En gårdsarbeider ble alvorlig skadd i en ulykke med en treskemaskin på et jorde ved Nærbø på Jæren mandag ettermiddag.


Bonden og naboen mener saken må roes ne og mener skurtreskeren kuttet kattens labber. Gårdsarbeideren fikk armen kuttet av i forbindelse med innhøsting med treskemaskin , sa operasjonsleder Henning Andersen i Sør-Vest . Senere ble det kjøpt en maskin som var lettere å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg