mandag 5. februar 2018

Økologisk kjeks

Karibix, havrekjeks med frukt, 1g, økologisk , Bohlsener. Her ser du vårt utvalg av økologisk brø kaker og kjeks. Laget i en britisk bakeri som ikke bruker hvete, nøtter, melk, peanøtter, sesamfrø, egg eller soya.


BRUK En fin og mettende godbit for små og store. Ypperlig å ha med på tur eller bare til litt kos.

HELSE OG NÆRINGSSTOFFER Spelt er . Desse kjeksa er bra november- kjeks , sidan dei passar så godt til ein kopp te. Og med kanelen er dei akkurat nok julete til å passa i desember óg. Ingen kan vel takka nei til noko som er både eit kjeks og ein brownie?


Pural vaniljekjeks 300g økologisk. Against the grain ginger crunches økologisk kjeks 1gr. KOLOGISK SPELT KJEKS fra PAPA SOL. Deilige økologiske kjeks fra en ny spennende norske merkevare PapaSol er laget gjennom en forsiktig kombinasjon .

Holle økologisk kjeks for baby og barn fertil. HOLLE økologisk speltkjeks for barn 2pk. Kan brukes fra måneders alder. Mogli Kakaotiger er en økologisk speltkjeks med malt kakao, en ny favoritt for de små! Et litt bedre alternativ enn vanlige kjeks og snacksprodukter.


På grunn av sin naturlig milde og barnetilpassede smak, egner Holle Bio Babykjeks av spelt seg utmerket til mellommålti til å knaske og tygge på, og dermed . Indisk mini Knekkebrød med garam masala. Betaglukaner har gunstig effekt på kolesterol- og blodsukkernivået. Nydelig oppskrift på økologisk frokostkjeks.


La deg friste av denne enkle oppskriften på økologisk frokostkjeks som barna vil elske. Kjeks med fullkorn og eple laget av bare økologiske råvarer. Holdbarhet: Oppbevares tørt og i romtemperatur. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer . Havreflarn, sjokolade, karamell og vanilje.


Perfekt for de som ønsker noe godt, økologisk og bærekraftig til Kaffen. Rømer Fullkornskjeks Økologisk - 2g. Biogan spelt Bastogne kjeks Ø - 1g.

Brie passer godt sammen med kjeks , druer. Se alle våre oppskrifter og middagstips med økologisk brie her. På jakt etter ost av høyeste kvalitet?


I Maschmanns Ostebutikk på Skøyen har vi oster fra hele verden samt et stort utvalg av økologiske oster! Vi byttet sukker til kokosblomstsukker og hvetemelet til finmalt økologisk spelt. Har du lyst på noen smarte kjeks sammen med en kopp te når høstmørket . Et mettende lite mellommåltid av økologiske fullkornsingredienser i hendig zip-lock pose.


Gjennom Økodemo i butikk gir vi en rekke økologiske produsenter bistand med å presentere sine produkter direkte overfor forbrukeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg