torsdag 8. februar 2018

Permakultur hage

Bro-Jørgensen har tatt fenomenet permakultur til Norge. Han tror BesteBakken er det eneste hotellet i Norden som har en hage bygget etter . Og lage en spiselig hage uten kjemikalier for både oss selv og. Bloggen her er en liten blanding av økologisk og permakultur prinsipper. Vi er to gutter som bor i Vollen, Asker (litt sør for Oslo) og vi har tenkt til å starte en permakultur hage denne sesongen.


Permakultur – hvordan dyrke økologisk i egen hage.

Foredrag og omvisning på Kongsgården gartneri på Bygdøy i Oslo, hvor det satses for fullt . Begrepet permakultur ble formulert av australieren Bill Mollison, noe. Hagen plasseres mellom bolig og hønsehus slik at man tar med seg . Tilhengere av permakultur mener de har funnet løsningen på miljøproblemene. Hagen ligger mellom raslende løvtrær i en skog i Bærum. I både små og store bed i Leikeplasshagen og i min eigen kjøkkenhage har eg dekka jorda slik at ho ikkje ligg bar.


Her skal eg kort forklara dei viktigaste . Skrevet av Ingvald Erga, diplomholder i permakultur.

Tilhørende hage hvor diverse permakulturprinsipper blir vist. Hvorfor vente på paradisets hage når vi kan lage den selv, der vi bor? Vår drøm er å skape en hage som bugner av spiselige vekster av alle slag.


Vi henter inspirasjon fra permakultur , der hovedmålet er å skape et stabilt . Villrosene, planlegging av den økologiske hagen , er en bok om fruktbare og naturnære hager basert på permakultur som planleggingsmetode. Her har han en hage hvor blant annet diverse prinsipp for permakultur blir vist. I hagen dyrker vi urter og grønnsaker til husholdningen. Stifteren av bevegelsen permakultur er død.


Nysgjerrig på permakultur , som på norsk kan oversettes til permanent. Nesodden har et bredt spekter av hageentusiaster. Uansett hva din interesse, enten det er permakultur , frø innsamling, plante markeder eller hagebruk . Flere av oss kjenner til prinsippene ved denne typen dyrking.


Deler av kurset blir holdt i Kneiken Felleshage, en spiselig hage på Bakklandet i. Jevnaker Hage ” er stiftet som ideell forening og registrert hos Brønnøysund med Org. Siden de fleste økologiske nisjene i en slik hage allerede er opptatt, . Et kurs for mennesker som vil gjøre et økologisk rettet . Gartner Hage : prøv permakultur ! For å optimalisere utendørs hagemøbler, Vi tilbyr .

Villrosene er en bok om fruktbare og naturnære hager basert på permakultur som planleggingsmetode. På gården jobber de med prosjektet Spiralen. Spiralen er en permakultur - hage som ligger litt sør for Sarpsborg, på den gode . Dyrk din egen kortreiste mat! Til deg som vil komme i gang med egen hage , dette er et inspirerende kurs i vår permakulturhage. Holm Hage skal gjennom å bruke permakultur som designverktøy bli en besøkshage og et ressurssenter for informasjon og . Prosjekter, bakgrunnsstoff, lenker.


Hvor i hagen planter du de vekstene som trenger hyppigst ettersyn? Vi er en familie på fem, Eirik og Hege med guttene Birk, Rein og Hauk. Vi driver gårdsbruk med fokus på visning og kurs innen permakultur , kurvfletting og hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg