tirsdag 20. februar 2018

Skogplanting jobb

Hva er viktig å tenke på når du skal sette ned en skogplante ? Kunne du ha tenkt deg å jobbe med skog og tre? Bli headhuntet til din neste jobb. Send inn din CV og bli funnet!


Zbigniek Mikobojczak jobber raskt i det ulendte terrenget.

Rundt måneder av året bruker han på skogplanting. Du må ha bil da plantefeltene ligger i hele Vestfold. Arbeidstiden er på dagtid fra til dager pr.


Jobben består av skogplanting på plantefelt i hele Vestfold. De jobber akkor og en normal arbeidsdag er ti timer. Tidligere var skogplanting en attraktiv sommerjobb, særlig i høyskolemiljøet i . Planting for klima” hos Fylkesmannen i Rogaland.

Vokst opp på Hafsrød gård i Halden har hun trådd i skogen fra barnsben av. En informasjonsbrosjyre om skogplanting fra Skogplanter Midt-Norge AS,. Skogplanting henger selvsagt sammen med hvor mye sluttavvirkning det var.


De aller fleste utfører ikke jobben selv og derfor trengs en god . Tre polske arbeidere har siden 1. Nå skal de begynne med ungskogpleie, men i høst . EGNET STED: Med god erfaring i skogplanting , planter skogsarbeider Jørn Isaksen ut tusenvis av. Det finnes maskiner som kan gjøre jobben. I dag har Audun Knutsen polakker i full jobb. Knutsens virksomhet består av linjerydding for Hafslun ungskogpleie og skogplanting , . Men først: Mer om hvorfor skogplanting kanskje ikke er så lurt.


Noen steder bør vi kanskje la naturen gjøre jobben helt selv. Hvem kontakter jeg når andre skal utføre jobben ? Hvordan kontrollerer jeg at det er gjort en god jobb ? Dette er trivelig arbei om man er flere om jobben.

For å fremskynde fornyingsprosessen, planter mange grunneiere på hogstfelt etter hogging. Er det naturområder rundt deg du vil jobbe for å ta vare på? Skogeierne i Hedmark investerte mest i skogplanting med mill. Investeringer i disse to fylkene utgjorde til sammen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg