onsdag 28. februar 2018

Tiny c5 montering

Vi anbefaler heller ikke montering på ruter med varmekabel, verken foran eller . Passer alle biler, enkel montering og rimelig. Har kjøpt meg en tiny audio C, er fornøyd med den annet enn at jeg føler den har litt dårlige signaler. Tror jeg har montert antenna feil.


Filmen viser hvordan man enkelt kan montere DAB radio adapter i bilen.

Du kan også få kjøpt og montert. Tiny Cer utelukkende laget i plast og svart farge med blanding av blank og . Bytte hele radioen Montere adapter Antennemontering Produktoversikt adaptere Produktoversikt bilradio Når du skal. Tiny Audio Char alt man trenger, i en brukervennlig innpakning.


For bilistene er det ikke nødvendigvis så lett å montere adapter selv, . Daniel fra Radiobilene forklarer hvordan du monterer Ci. Med et adapter som nye Tiny Cfølger det med en god antenne som er svært lett å montere.

Bilen kan digitaliseres på få minutter, men vil man . Som Clint CADer Tiny Cen komplett enhet, med mottaker og . Dette er små adaptere med en liten skjerm som monteres på dashbordet ved hjelp av en brakett. Tilbyr montering , Gi anbefaling ! BMW: Adapter ( Tiny C) til 4. Unngå stillhet i bilen når FM-nettet slukkes! Trådløs tilkobling via RF. På det brukervennlige displayet kan du søke . Denne nye toppmodellen har alt.


DAB-adapteren og monteringen. Vegrer du deg for DAB- montering i bilen? Mange knapper for å lagre kanaler, håndfri telefon, bra signal. Høstkampanje til oktober.


Gratis batteritest, lyssjekk og kjølevæskesjekk. Monteres på høyre side med selvheftende teip langs A-stolpen.

Med forbedret elektronikk og et større og tydeligere fargedisplay enn forgjengeren. Installeres enkelt på dashbordet og kobles til antenne som monteres i . Har Tiny Ci vår, fungerer kjempebra. Vi leverer og monterer dabradioer og dabadapter i bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg