onsdag 21. februar 2018

Bytte hekk

Som vist på bildet plages jeg litt med å få fart i en tuja hekk. Den har ikke tålt vær og vind i vinter, og jeg kommer til å rive dem opp, beskjære . Er du en fersk hageeier, eller ønsker å bytte ut gjerdet med hekk , handler det ikke bare om å velge den du syns er penest. Start med å tenke over behovet ditt og . Den beste tiden å plante busker på er om våren eller høsten.

Velg hekkplanter som passer til din hage. Her får du vite hvordan du planter hekk. Vi kjøpte hus i mai i fjor og skal i år bytte ut hekk med gjerde.


Men hvordan er det best å gjøre det for å få med seg alle røttene? Hva skjer med vår Tujahekk? Angrer på barlind hekken min? Flere resultater fra forum.

Nabo vil fjerne felles hekk - ByggeBolig byggebolig. Dette passer mildt sagt veldig dårlig, siden nevnte hekk skjermer bra mot innsyn. Det er jo egentlig å bytte gjerdet.


Formiddag: Lyfte boblebad fra hage til henger. Vi hjelper deg med anbud på hekk. Anbudstorget setter deg i. Fjerning av Tuja hekk og planting av ny Barlind Hilli hekk.


Bytte hekk rundt eiendom til gjerde? Har man en gammel hekk , der visse partier ikke trives, ikke blir grønn. Den kalde vinteren har gjort livet hardt for hekk , blomster og andre planter. Jon Eikenes og Aud Sæther må bytte ut sin meter lange . Ser hekken din ut som denne er en ting klart: Du har litt av en spajobb.


Og da plantet i hekk , gjerne litt glissent og med ujevn høyde. Noe av gleden ved å ha hage, er at du kan bytte planter! Hekker som er lavere enn meter, er ikke ulovlig etter § og dersom hekken regnes som et gjerde faller den utenfor paragrafens rekkevidde. Jeg pusser opp en båt, og lurer på om noen har store motforestillinger (ikke inkludert estetiske :) mot å bytte ut gamle x-finerplater som står .

God kompostjord blir bare bedre og bedre, og den trenger man ikke å bytte ut. Og hvilke type planter har du, om du har hekk ? Vi har gjerde men skal bytte det ut med hekk. Eventuelt legg til noen linker som hvise hvordan man Bytter hekk. Eventuellt bytte ut alle de små stusselige plantene med noen litt større? Gjerdeloven gir deg rett til å sette opp gjerde eller hekk mot naboen.


I noen tilfeller kan du også kreve at naboen spleiser på kostnadene. Men det er litt mistenkelig at ingen jeg har snakket med har klart å kjøpe en hekk fra Plantasjen som har klart seg uten å måtte bytte ut en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg