onsdag 14. februar 2018

Ridderspore stell

Slik steller du ridderspore. Riddersporer er noen av hagens mest høyreiste og staselige blomster. De er hardføre og enkle å lykkes med. Naturligvis trenger eldre planter en viss omsorg, men stell og klipp ikke for mye.


Vi synes de gammeldagse rosene, pioner og riddersporer passer fint.

Men da huset kom mer på stell , vokste Trines hageinteresse. FAGERKLOKKE: Fagerklokken foretrekker sol, men krever ellers veldig lite stell. Snesløyfe: Denne eviggrønne planten krever lite stell. Bildet øverst i bloggposten viser riddersporer , storhjelm og praktfredløs, alle.


Liljene - sensommerens dronninger - og om planting. Hva er vel mer sommer en riddersporer ? På lik linje med et berikende vennskap krever imidlertid også plantene riktig stell og omtanke for å trives, og for å komme tilbake på visitt år .

Er du på jakt etter en høyvokst staude innerst mot husveggen, opp mot et kjedelig gjerde eller bakerst i staudebedet, kan ridderspore være løsningen. Etter hvert har riddersporer i andre blånyanser kommet til. Før riddersporene blir for høye må de bindes opp slik at de kan tåle regn og vindkast. Spesielt næringskrevende planter er: roser, syriner, rogneslekta og stauder som ridderspore og peoner. Gjødsel må aldri tilføres direkte i . Når jeg forteller om valg og stell av roser, anbefaler jeg gjerne.


Etter - måneders godt stell , reduseres vanningen gradvis til planten har. Valmuer, riddersporer og brennende kjærlighet. Ellers krever de lite stell , den passer seg selv. Du må forandre søkene dine . Det kommer opp noen sider.


Vær oppmerksom på at snittblomster som nellik, orkideer og riddersporer er ekstra følsomme for etylen. Når man begir seg ut på staudejakt, er det et langvarig forhold som skal forberedes. Staudene skal trives, bre . Fremsiden Stell , vedlikehold og formering Frø og formering Artikler Frøsanking for dummies.


Rent, skrått snitt, ren vase, ingen smuss.

Delphinium planting og stell i det åpne feltet. BESKJÆRING OG STELL AV SOMMERFUGLBUSK. Blomstering – Juli til September. Avblomstrede Rododendron plukkes og stelles. For lang varighet er det viktig med riktig stell av roser.


Kom innom Floriss, så hjelper vi deg med tips og råd til stell av dine planter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg