mandag 28. mai 2018

Fleskeklanner i huset

Får man disse billene inn i huset kan de livnære seg . Krabaten jakter på gamle matrester. VASK BORT SMULER OG RESTER: Insektet livnærer seg blant annet på gamle matrester, noe som gjerne skjuler seg bak komfyren i huset. Larver av ulike klannere er karakteristiske med sitt hårete utseende, og har man først fått dem i hus vil man fort oppdage disse, opp til cm . Er nok ikke helt kvitt dem men ser sjeldent biller her i huset. Ofte kan én liten smule i .

Dyr rundt senga på soverommet! Flere resultater fra forum. I huset finner man ofte fleskeklannere i forbindelse med kjøkken og matboder. Skal tette alle lister og sprekker i dag.


Fleskebiller innlegg 18. Insekter og biller i huset er det ekleste som finns. Brun pelsbille er ikke det største skadedyret som finnes, men den er en skapning de aller fleste likevel ikke ønsker å få i . Er alt i skjønneste orden, er det sannsynligvis lite insekter i huset.

Høres veldig ut som om du har fått fleskeklannere i huset. Tipsene fra (ikke undertegnet) har bare begrenset nytte. Om du klarer å kverke hver . Melbillene kommer inn i huset sammen med matvarer. Den sikreste måten å få inn fleskeklannere på er å ha mye fete matvarer.


Hvordan kan du enklest mulig sikre huset ditt mot skadedyr og hva gjør du hvis du har fått skadedyr i eller rundt . Billene flyr godt og kan komme inn i huset gjennom vinduet. De fem ekleste krypdyrene i huset ditt. Et par biller i huset trenger ikke bekjempelse, men har du flere kan . Blir i blant knyttet til skade på tekstiler i hus og hjem. Kommer ofte inn i hus gjennom juleinnkjøp av nøtter og tørket frukt som har vært lagret . Kan berolige deg med at det er 1 sikkert at du har fler av dem i huset ditt. Er ikke noe å bry seg om, de er ganske vanlig å se rundt om i huset , kanskje . Sebraklanner (Trogoderma angustum).


I hus og lagre opptrer de ofte som skadedyr. Den vanligste arten er fleskeklanner (fleskebille), som stort sett lever av dyriske stoffer, særlig . Vi har omkring forskjellige arter av .

Under jakten på åtsler – for eksempel døde fugleunger – forviller de seg ofte inn i hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg