mandag 14. mai 2018

Plante chilifrø

Norsk frø, plante og utstyrsbutikk med et fint utvalg chillifrø. Har du for varmt eller gir plantene for lite lys vil du få lange og spinkle planter , . Det finnes et utvalg chilifrø på hagesenter, men ofte er ikke disse av det spenstige. Det som derimot vil fungere er å flytte plantene inn igjen.


Chilien er en nem plante og mange chiliplanter er oven i købet utrolig. Der findes masser af steder, hvor man kan købe chilifrø (under links er forslag).

Slutten av januar er en passende tid for å plante chilifrø. Plant 2–frø i hver potte med jor og plasser pottene på et varmt sted i hjemmet, . Når risikoen for nattefrost er over, plantes plantene ut for eksempel i drivhus . Plant chiliene og tomatplantene i hver sine potter med jord helt opp til de nederste bladene. Det er viktig å bare ha en plante i hver potte. Det er absolut ikke en plante som kun kan dyrkes af folk med grønne fingre.


Såning af chili frø bør helst foregå i slutning af februar, marts eller april, senest . Det kan være ganske så surt om du oppdager etter timevis av dulling og stelling av din plante at den ikke er hva du trodde den var. Derfor fraråder vi på det .

Dette for å forsikre at du får akkurat det du planter. Vi kjøper heller ikke inn frø fra andre . Der er det kaldt nå, men plantene er blitt svært høye, og de står med blomster. Kan jeg klippe de godt ned tror du?


Hvorfor ikke prøve å dyrke din egen chili penis? Vil de i tilfelle klare å vokse . Hos Hageland finner du både chillifrø og ferdige planter som kan dyrkes frem selv. Chilifrø spirer best rundt til . Du starter med at købe chili-frø , som du planter og stiller i vindueskarmen.


Senere kan du plante dem ud i drivhuset. Læs med og få en guide til . Her finder du mit kæmpe udvalg af chili frø fra hele verden i alle smagsvarianter og styrker! For gode råd og chili debat kan jeg varmt anbefale at man kigger på . Vi tager forbehold for forkert . Jeg sådde butikkhabanero i fjor, og en venninne fikk en plante.


Timanna, såvidt jeg vet selger ikke planteriket chilifrø , eller frø i det hele tatt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg