tirsdag 15. mai 2018

Montering av røykrørsinnføring

Vær omhyggelig med tilkobling av ildsteder og ved montering av røykrør. Denne oppføringen gjelder for installering av eldre ildsteder uten dokumentasjon og monteringsanvisning. Montering av wood box, tablet og cradle 15.


Retningslinjene kan benyttes ved . ISO Kern og shiedel pipe skal det etableres en røykrørsinnføring som er . Riktig montering er viktig.

Det er enkelt å montere Schiedel pipa, men den har. Etter grundig oppmåling kan det lages et hull i skorsteinen hvor røykrørsinnføringen plasseres og mures tett med peismørtel. Deretter monteres peisovnen og . Utbedring av røykrør for nært brennbart materiale. Røykrør skal monteres i hht monteringsanvisning , som skal være på et nordisk språk, men . Sementbasert tørrmørtel med høy.


Husk ovnskitt ved montering av røykrør og røykut- tak fra peisen! Falsk luft i sammenføyninger kan påvirke peisinnsatsens funksjon. En spesialitet i vårt produktspekter er emaljerte røykrør.

Reguleringsventil for montering i røykrør , svart. VIDEO: Da hullet ikke skal brukes, må den gamle røykrør -innføringen fjernes. Den er for mange år siden murt fast i skorsteinen, så det er . Dette gjør det lettere å montere ildsted. Leca Venti Pipe i hjørne med trevegger.


Dersom det benyttes et uisolert røykrør skal veggen beskyttes med luftet . Icopal pipe er tillatt montert med to vanger inntil brennbart materiale. Røykrørsinnføringen må benyttes når man tilslutter ildsted til pipen. Man monterer kraven på røykrørsinnføringen. Til pipa kan det leveres røykrør - innføringer for peis og ovner, pipebeslag, toppbeslag og pipehatt.


Pipa er enkel å sette opp, – du kan selv gjøre det på en dag. Ovnen du har montert selv, kan vise seg å være en brannfelle. Toppmontering av røykrør er anbefalt fordi det gir tryggere og mer økonomisk fyring.


Nedenfor vil du finne en oversikt over de vanligste kravene ved montering av ildsted. Ett frittstående ildsted knyttes til skorsteinen med et røykrør. Har så vidt begynt å lage hull for nytt røykrør i pipe men pga dobbel leca og generell usikkerhet rundt hvordan arbeidet skulle gjennomføres ble . Det som skal kontrolleres er at montering er gjort riktig og at.


Videre er det strenge krav til avstander til brennbart materiale rundt røykrør , . Ved montering av ildsted er det et krav at man tar høyde for:.

Vi må også vite type ildsted som monteres , godkjenningsnummer, hvor ildstedet. Igjenmuring og etablering av røykrørsinnføring er en enkel sak med keramiske innerrør. Fagmessig montering er viktig for et godt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg