fredag 11. mai 2018

Beising terrasse temperatur

Lurer du på hva du skal tenkte på når du skal beise terrassen ? Lav temperatur , høy luftfuktighet og beis som danner tykk film på overflaten, . Hvordan beise og olje terrasse. Guide til hvordan beise terrassegulv, hva temperaturen må være ved beising , tørketid og behandling av terrassegulv . En sliten terrasse kan bli som ny, med vasking, sliping og beising.

Les om hvordan du pusser opp terrassen her. Jeg forstår at mange er fristet til å beise terrassen før 17. OM TERRASSEN behandles skikkelig skal regnet ikke trenge inn i. En temperatur under grader kan føre til at behandlingen ikke tørker skikkelig. Før du beiser terrassen , må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt.


Særlig mer hokus pokus er det i grunn ikke. Som en nøkkelregel bør terrassen få tørke et par dager, i alle fall når det er så.

Det må være helt tørt før du beiser , ellers vil det sprekke opp. Er det for tidlig med vårpuss på hus og terrasse ? Eller kan du starte med beising , oljing og maling ute nå? Fukt, regn og duggfall kan være en utfordring når det males, dekkbeises eller beises på høsten. Når temperaturen ute blir lavere og fuktigheten . Kanskje er det fristende å få beiset terrassegulvet før utemøblene settes på plass. Beis ikke i sterkt sollys, i fuktig vær eller ved for lav temperatur.


Bygde terrasse i fjor sommer, og nå er tiden snart inne for å få litt farge på gulvet :) Det vil si at jeg trenger masse gode råd og tips fra folk som . Trebitt terrassebeis krever også at temperaturen er pluss fem og oppover. Minusgrader den første natta ødelegger herdingen, ja kanskje hele . Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent. Beising må skje i oppholdsvær og gulvbordene må være tørre. Beis eller olje med mørk farge vil gi høyere temperatur i treverket som . Beise tidligere oljet trykkimpregnert terrassegulv.


Helt nye terrassebord bør tørke i rundt åtte uker, avhengig av hvor mye fukt de hadde i seg ved levering. Unngå solskinn, fuktig vær eller lave temperaturer på under grader.

Hvor ofte bør du beise eller olje? Hvor lang tid beisen bruker på og tørke avhenger av temperatur og luftfuktighet og det er forskjell fra. Så ja, det er veldig dumt og starte og beise om det er meldt regn. Når snøen forsvinner ser vi lett hva vinteren har gjort med terrassen.


En overskygget dag er perfekt, men unng, fuktig vær og vent til temperaturen har steget til over grader. Nå trenger du ikke bruke finværsperiodene til å beise terrassegulvet !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg