tirsdag 15. mai 2018

Gartneri sola

Mye av plantene vi selger er produsert på eget gartneri , og artene er tilpasset klimaet her på vestlandet. Planter som gror godt i innlandet kan ha vansker i et . Røed og Orkerød gartneri , Moss, Norway. Første juli og sola skinner, endelig er sommeren her for fullt!


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva.

Gartnerier og planteskoler Sola , inkl. Brannvesenet melder om røyutvikling på Norsk Agurk AS på Sola. Juridisk selskapsnavn, Sola gartneri AS. Gateadresse, Tanangervegen Sola. Ektemannen Jan Helgøy er utdanna gartnar, og dreiv tidlegare gartneri på Sola utanfor Stavanger, som sønen overtok drifta av.


Drivhuset og gartneriet på Bærheim fyller år, og i helgen åpnes anlegget for folk som vil se hvordan det skal få nytt liv. Foto: Drivhuset på Bærheim.

Lokale skogeiere leverer tynningsvirke og energivirke til oss, som siden flises opp og varmer opp veksthusene i vinterhalvåret. Om sommeren lar vi sola gjøre . Like ved ligger både gartneri med utsalg og hagesenter. Dagligvarehandelen gjør du på Sunde, like over broen, eller i Tananger. God stemning i sola på Oseana under årets ølfestival.


Under sist snøfall sto gartnerne med tårer i øynene. Men nå er den smeltet og Holt gartneri glitrer med stort visningsområde og høy wow-effekt. Calibrachoa liker seg best i solen , men tåler noe skygge.


Noen av sortene kan nok tåle skygge bedre enn andre, men generelt blomstrer den best i sola. Sola er en mellomstor kommune med rundt 26. Nord-Jæren - i hjertet av den dynamiske.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Det var kraftig røykutvikling fra et gartneri i Sola fredag kveld. Men brannvesenet brukte bare minutter på å slokke brannen.


For best mulig utbytte av sola er det viktig at dyrkningstaden er mest mulig sørvendt.

I juni og juli kan det for enkelte planter bli for mykje lys og varme i solveggen . Mari Engen Ree slapper av ei lita stund mellom brudebuketter og andre bestillinger. Det er kraftig røykutvikling i et stort gartneri i Sola.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg