onsdag 30. mai 2018

Trinkeliu klojimas pagrindo paruosimas

Tvirtas ir tinkamas trinkelių pagrindas prailgins grindinio tarnavimo laiką. Kasimo darbai leidžia Universalaus meistro ekspertams atlikti tolimesnę grunto analizę . Bene sudėtingiausias inžinerine prasme darbas kieme – trinkelių klojimas. Geotekstilė paklojama ant esamo grunto kaip atskiriamasis sluoksnis ir esant nepakankamam pagrindo atsparumui. Jeigu ant geotekstilės nėra apsauginio .

Daugelis senbūvių, klojant trinkeles pradeda nuo augalinio grunto. Nežinote kaip kloti trinkeles pagal šiuolaikines technologijas? Prieš darant paruošimą reikia įvertinti kiek ir kokių medžiagų reikalauja individualus kiemas.


Pirmiausia nukasamas dirbamos žemės sluoksnis ir molis. Iš pradžių pilamas šalčiui . Nukasami minkšti dirvožemio . Pabaigus trinkelių klojimo darbus visas plotas užpilamas akmens dulkėmis, kurių frakcija mm, .

Aikštelė paruošta naudojimui. Pagrindo ruošimas , tankinimo darbai. Kas kokybiškai įvertina, ar meistrai gerai paruošė pagrindą trinkelių dėjimui? Aplinkos sutvarkymas (gerbūvio darbai), betono trinkelių klojimas , vejos. Prieš dedeant trinkeles nuimamas visas viršutinis sluoksnis.


Taigi galutinis grindinio paviršiaus aukštis pasiekiamas tik įrengus pagrindą ir išklojus trinkeles. Todėl grindinio guolis turi būti paklojamas . Dažniausiai užduodami klausimai kaip atliekamas trinkelių klojimas , pagrindų ruošimas , kaip trinkelės prižiūrimos ir t. Kaip vyksta trinkelių klojimas ? Kokio storio pagrindas turėtų būti . Pirmasis paruošiamųjų darbų etapas – klojamo ploto aukščių ir kontūro nustatymas, įskaitant šios teritorijos kampus, šalia esančias aikšteles bei nuokrypius. Vienas svarbiausių trinkelių klojimo etapų yra pagrindų paruošimas. Tinkamai įrengtas pagrindas garantas, jog trinkelės tarnaus ilgai. Trinkelių klojimo kaina yra svyruojanti ir priklauso ne tik nuo Jūsų pasirinktos vizijos.


Mūsų naudojama technologija yra patikimiausia, nes klojimas yra daromas ant kieto pagrindo ir nebelieka silpnų vietų.

Bufret Lignende Oversett denne siden Klojant trinkeles ar šaligatvio plyteles būtinai turi būti suformuotas nuoleidis nuo ( ). Atliekame visus aplinkos tvarkymo darbus: trinkelių klojimas , vejos įrengimas, apželdinimas,. Klinkerinės grindinio trinkelės įprastai būna mm, mm arba mm. Ant sutankinto laikančiojo sluoksnio reikia įrengti tvirtą, šalčiui atsparų ir vandeniui laidų pagrindą – atraminį sluoksnį iš ne. Lyginti atraminį sluoksnį ir kloti trinkeles reikia nedideliais maždaug 2. Medinė terasa – sezonui paruošta.


Grindinio trinkelių įvairovės ir klojimo raštų dėka galime sukurti nepakartojamą.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg