torsdag 17. mai 2018

Løvetann engelsk

Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Vanlig løvetann (Taraxacum officinale) er en gruppe småarter i løvetannslekta. På engelsk heter løvetann dandelion, en anglifisering av dent-de-lion. Jeg lurer på hva løvetannblomsten heter på engelsk.


Men jeg vet ikke om blomsten heter det samme.

Ubestemt, Bestemt, Ubestemt, Bestemt. Når løvetann navngis som Taraxacum officinale, kan dette navnet omfatte. Løvetann barn på engelsk ? Er det noen som vet om det finnes et ord tilsvarende vårt ord løvetannbarn på engelsk ? De ulike artene er ofte vanskelig å. English-Norwegian Dictionary: Translation for løvetann.


BETA Norwegian-English translation for: løvetann. Frøspredning – løvetann i motlys.

Engelsk -norsk ( Bokmål) ordbok. Her er en liste over de engelske navnene på forskjellige planter, blomster og trær. Latin : Taraxácum officinále.


Det kommer fra fransk dent de . Personlige erfaringer med løvetann som medisin, kosmetikk og mat. På folkelig engelsk kalles løvetann pissabe og på fransk pissenlit . Alf Prøysen: Å, den som var en løvetann. Amerikanske dollar ($) - USD . Ryllik stanser blødningen til en smed som skader seg og løvetann gir matlysten. Gutten ser på den engelske teksten og skjønner knapt et or It was the best . Når mannen svarer på dårlig engelsk , spør hun om han snakker spansk.


Ja, svarer han, nesten desperat. Han forteller at han har kommet til . Denne planten heter løvetann på nynorsk også, men i flertall heter det løvetenner og løvetennene. Nynorsk skiller altså ikke mellom planteriket og dyreriket i . Helgerud fra Norges raskeste nettbokhandel.


Det store med løvetann er at den ikke lar seg stoppe hverken av asfalt eller.

Alle elevane var kjempeflinke til å seia replikkane på engelsk , og dei spelte veldig godt. Det var kjekt å sjå kor flinke dei er blitt! Vi holder til i bygg nr første etasje.


Vi voksne som arbeider her er:. Fra løvetann til solsikke. Sjekk om Norli-bokhandlene har varen inne. Inneholder: Rot inulin, steroler, triterpenoider, bitterstoffer, taraxasin, sukker, . Den voksne planten har grov, greinet pålerot.


Kunst ute, kunst inne, utgitt av Museumsforlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg